Art Sko Online

219 resultater

Metropolstyret design

Art er spansk design af højeste klasse. Varemærket hører hjemme i Rioja og er et familieforetagende. Art leverer unikt design. Flere af modellerne er designet med inspiration fra spændende storbyer verden over og fuldendes med fine, håndlavede detaljer.

Udover designet er Art kendt for sin komfort og alle deres sko testes på et anatomisk institut i Valencia for at sikre kvaliteten. Mange af modellerne har også udtagelige, anatomiske indersåler. Arts produktion er særligt fokuseret på miljøvenlige produktionsmetoder, såsom at anvende eventuelle restprodukter i kommende produktion.

Gå dine egne veje

Art blev grundlagt i 1995 og er siden vokset til en stor aktør indenfor skobranchen, fremfor alt i Europa. Målgruppen har altid været såkaldte "non conformists", hvilket vil sige, at de stikker ud og går egne veje - hvilket faktisk bemærkes i designet. Art-skoene baserer sig på komfort og innovation og firmaet lægger stor vægt på at være lydhøre overfor, hvad deres europæiske kunder gerne vil have - det er trods alt en ganske bred målgruppe med mange, forskellige smage og behov. Hos Footway finder du et stabilt udvalg af Art, og hvis vi starter med dameskoene finder vi populære modeller som Rio, Bergen og Harlem indenfor kategorierne støvletter og støvler. Skoene udstråler en sexet selvsikkerhed og det kan ses, at hensigten er at appelere til andre end den brede masse. Hos Footway er vi særligt vilde med de lange, sorte støvler med små, røde detaljer.

Vælg og vrag

Drenge, I kan fråse i andre, lækre sko fra vores spanier. Tjek et par sneakers i skind med en skarp og solid sål til lange gåture, eller kast dig over fritidssko i læder i mange vidunderlige farver - eller i diskret brun, hvis du foretrækker det. Art fremstiller også tøfler og sandaler, perfekte til en aften hjemme eller til at smutte rundt på altanen i sommeraftenerne. TIl vinter finder du støvler med lækkert for og med gedigne såler, som modstår alt sjappet sne og salt. Til de små og lidt større er der masser af sko fra Art. Her finder du søde sandaler med fine hæle, farveglade sko med elastik istedet for snører, støvler i skind, lave ballerinasko og andre, klokkeklare modeller. Art laver sko til alle som har deres egen smag - og det har jo næsten alle, ikke sandt!? Det bedste ved Artskoene er, at de er en blanding af både design og en slags hverdagsfunktionalitet, hvilket gør, at de passer til det meste.

Posts about Art
L
Lisbeth -
L
lisbeth -
Show more posts
FEW LEFT
1462 Tampere Black
FEW LEFT
I Like Black
SALE
1201 Bristol Black
FEW LEFT
Valby
FEW LEFT
Valby
FEW LEFT
Kio Black
SALE
FEW LEFT
FEW LEFT
Creta Black
SALE
I Smile 0828 Black
FEW LEFT
Side 1 af 4

219 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK