Ash, Sko

2 resultater

Design når det er bedst

Med mærket Ash sko får du lækkert fodtøj til hele familien. Høj kvalitet, moderne og farverigt i det smarteste design. Det er luksus for alle pengene.

Italiensk og fransk baggrund

Ash sko blev grundlagt tilbage i 2000 af italienske Leonello Calvani og franske Patrick Ithier, som begge havde baggrund i at arbejde med luksusmærker. Noget som de ønskede at føre videre til deres eget varemærke, Ash. Fra starten har virksomheden reddet på en bølge af succes, og kunder fra hele verden har fået øjnene op for det smarte design og den lækre kvalitet, som skoene har. Hvad der startede som et skomærke til kvinder, er nu blevet udvidet, så både mænd og børn også kan nyde Ash, dog er der stadig et bredere sortiment indenfor kvindekollektionerne. Derudover bliver der nu også produceret accessories og tasker.

Stilen bag Ash sko

Du kan være sikker på, at du er helt med på moden i et par sko fra Ash. Det er design og luksus, når det er allerbedst, klassisk, lækkert og med øje for detaljerne. Deres tidløse kollektioner gør, at du kan bære for eksempel Ash støvler og Ash sneakers sæson efter sæson, de går ikke af mode. Det bliver ikke svært at finde lige noget for dit Ash match med det store udvalg, der er. Sandaler, støvler, sneakers, stilletter og meget mere. Sammensæt det lige som du lyster, der er noget for enhver garderobe til enhver lejlighed. En ting er sikker: du kommer til at føle dig luksuriøs med Ash.

Håndlavet i Støvlelandet

Ash laver kun det bedste til kunden! Ash sko bliver håndlavet i Italien af blandt andet luksuriøst læder og blødt ruskind. Det er naturmaterialer, der gør pasformen på din sko endnu bedre, da den former sig efter din fod. Og med en behagelig gummisål føler du dig godt gående. Der bliver kræset for hvert stykke fodtøj, der bliver lavet, og det kan mærkes på den høje kvalitet. Dermed er holdbarheden også rigtig god. Husk dog at du også selv kan gøre dit til, at dine sko holder i endnu længere tid, ved at imprægnere dem inden brug og derefter løbende. Det er vigtigt med alt læder- og skind fodtøj.

Ash sko online hos Footway

Se bare her - Footway har Ash pumps på nettet liggende klar og parat lige til dig. Et par klik på musen og drømmeskoene er dine. Få dem tilsendt kvit og frit med 180 dages åbent køb og returret, prisgaranti samt en hurtig levering på din ordre. Det er nemt, bekvemt og sikkert at shoppe her hos os, og servicen er helt i top.

FÅ PÅ LAGER
Quartz
UDSALG
Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK