ATP, Sko

2 resultater

ATP-sko - ægte italiensk kvalitet

Er der noget bedre end et par nye lækre sko i det skønneste læder? Det skulle da lige være, hvis skoene desuden er fremstillet ifølge de gamle håndværkstraditioner i Italien. ATP's sko er fremstillet i en meget høj kvalitet. De er klassiske og tidløse, og de er velegnet til både hverdag og fest.

ATP-sko - historie og vision

Hvad får man, hvis man blander italiensk kvalitetslæder med et skandinavisk design? Flotte sko fra ATP - selvfølgelig! Brandet blev grundlagt i 2010 af Maj-La Pizzelli og Jonas Clason. Sammen havde de en vision om at skabe flotte og trendy sko i et rent design og af de bedste materialer. En vision, de lykkedes med at gennemføre.

ATP - et modebevidst valg

Et par komfortable sandaler fra ATP er et modebevidst valg. Skoene har en yderst behagelig pasform, mens det italienske læder ældes pænt, men for, at skoene skal holde sig flotte så længe som muligt, er det vigtigt, at du plejer dine sko. Smør dem derfor med læderfedt.

ATP-sko online på Footway

Velkommen til en enorm database fyldt med sko i stilfuldt design. Hos os på Footway kan du nemt klikke dig frem dine nye modefavoritter. Med hurtig og gratis levering, fri retur og 180 dages fortrydelsesret kan du altid handle trygt og smidigt med os. Oplev vores service og køb et par ATP-sko i dag!

Frida Grey
UDSALG
Yara Snake
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK