Axelda Sko Online

63 resultater

Axelda-sko – ren forkælelse for fødderne

Axelda-skoene henvender sig til dig, der sætter pris på gode materialer, elsker hygge og gerne vil kæle om dine fødder. Brandet producerer sandaler, hjemmesko og tøfler af det lækreste lammeskind i et rent, nordisk design – og så endda til konkurrencedygtige priser. Axelda-sko er dermed et fremragende alternativ til store mærker som UGGS og Birkenstocks. Her på Footway finder du et flot udvalg af Axelda-sko til mænd og kvinder, der ønsker at kombinere komfort og design året rundt, indendørs såvel som udendørs.

Sådan plejer du dine Axelda-sko

Pas godt på dine sko, så de kan passe på dine fødder. Jo mere du gør ud af at vedligeholde dit fodtøj, desto længere kan du drage nytte af det. Lammeskind er et sart materiale, og der skal ikke meget til, før skindet får pletter. Derfor gør du klogt i at imprægnere skoene med en passende spray, før de tages i brug. Skulle du alligevel få brug for at vaske tøflerne, anbefaler vi, at du afleverer dem til rens på et specialrenseri, så du er sikker på, at skoene får den rette behandling. Lammeskindet varmer godt, men suger også den fugt, som fødderne afgiver. Sørg derfor for at lufte skoene ofte året rundt. Axelda-sko af lammeskind kan med fordel lægges udenfor i snevejr natten over, da sneen renser materialet på naturlig vis.

Stilet hjemmehygge med Axelda-sko

De lækre, uldne Axelda-sko er perfekte til en søndag hjemme på sofaen eller en weekend i sommerhuset. Brug tøflerne og hjemmeskoene sammen med løstsiddende, behageligt tøj af andre naturmaterialer, såsom uld og hør, og skab et stilrent nordisk loungelook ved at kombinere naturlige nuancer af brunt, gråt og hvidt. Sandalerne fra Axelda er ganske anvendelige, idet de også kan anvendes udendørs. Match med denimshorts og en hvid T-shirt eller brug en af de mere feminine modeller sammen med en fin sommerkjole.

Køb Axelda-sko online på Footway.dk

Det har aldrig været lettere at forkæle dine fødder med det blødeste lammeskind. Find den perfekte model og størrelse blandt vores flotte udvalg og betal via nogle få klik. Vi sørger for, at dine nye Axelda-sko når frem så hurtigt som muligt, så du kan blive klar til den kolde, nordiske vinter. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål af nogen slags – vi bider ikke!

Posts about Axelda
Z
zilla -
Show more posts
Innsbruck Stone
FEW LEFT
Manchester Black
FEW LEFT
Ellen Wine
FEW LEFT
Annie Metalic
FEW LEFT
Cathrine Grey
FEW LEFT
Anders Black
FEW LEFT
Jessie Black
FEW LEFT
Ellen Sand
FEW LEFT
Bari Pink
NEWS
Bari Sand
NEWS
Side 1 af 2

63 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK