Baffin, Sko

8 resultater

Baffin-skoene holder fødderne varme

Alle os, der bor i de nordiske lande, ved, at vejret kan være køligt, koldt og omskifteligt. At fryse om fødderne kan være det værste, der findes, især fordi kolde fødder ofte resulterer i en kold krop. Med et par kraftige Baffin-sko vil du aldrig mere fryse om fødderne.

Baffin med kærlig hilsen fra Paul Huber

Baffin er et mærke, der blev grundlagt af Paul Huber. Teamet bag Baffin sikrer kvaliteten, pasformen og holdbarheden ved at teste skoene i Polarcirklen. Selv i en ekstrem kulde holder Baffin-skoene deres løfte - at holde fødderne varme og tørre, og selv hvis du ikke har planer om at bestige Everest eller se pingviner, er et par Baffin-sko gode at have i skabet, for eksempel når du skal rydde indkørslen for sne!

Baffin-sko - sidder perfekt på foden

Her hos os finder du et bredt udvalg af Baffin-sko. Det dedikerede team på Footway har samlet alt fra høje støvler og kraftige støvler til hyggelige hjemmesko og solide sko. Baffins sko holder en høj kvalitet og sidder perfekt på foden. Med en kraftig ydersål, varm foring og materialer, der kan modstå fugt og lave temperaturer får du et optimalt greb, selv på de mest isglatte veje.

Baffin - køb skoene online på Footway

Du finder et yderst varieret sortiment af Baffin-sko i webshoppen. Bestil dine favoritter med det samme og få dem leveret lynhurtigt. Vi på Footway står for fragtforsendelsen og fragtomkostningerne, og med 180 dages åbent køb har du masser af tid til at mærke efter, hvordan skoene sidder på foden.

Posts about Baffin
R
Richard Jensen -
Show more posts
Side 1 af 1

8 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK