Bally Sko Online

27 resultater

Bally - det klassiske skomærke med et innovativt design

Det populære modehus Bally er allerede kendt blandt mange i Danmark. Bally har været i branchen i mange år og har stor erfaring med mode og trends. Med modehuset Ballys lange erfaring skulle man kunne tro, at fodtøjet ville være mere konservativt og diskret, men det er ikke tilfældet. Sæson efter sæson kan du opleve nye trends og innovativt design hos Bally. Skovirksomheden står for høj kvalitet og elegance med et moderne twist. Uanset om du søger sko til mænd eller kvinder, yngre eller ældre, har Bally sko for enhver smag.

Bally - luksuriøst design med elegance

Det schweiziske modehus Bally står for høj kvalitet, komfort og luksus. Skomærket har en lang historie bag sig og blev grundlagt allerede i 1851 af Carl Franz Bally og hans bror Fritz Bally i Schönenwerd i Schweiz. Nogle år senere trak Fritz sig ud af virksomheden, og Bally åbnede derefter flere butikker rundt omkring i Schweiz. Bally blev hurtigt en succes og havde i 1860 omkring 500 medarbejdere, der arbejdede med skoproduktion og salg. I 1970'erne stødte virksomheden på problemer, og det så i nogle år ud som om, at Bally måtte lukke ned. Skomærket Bally lykkedes dog at repositionere sig selv og har oplevet stor succes de seneste år.

Bally - sko og stiltips

Bally er kendt som et førsteklasses luksusmærke og har den dag i dag brugere verden over. I butikkerne, der strækker sig fra Tokyo til Los Angeles, overbeviser Bally med dets flair for trends, innovation og fremragende kvalitet sine tilfredse kunder igen og igen. Skomærket Bally retter sig til kvinder og mænd, der vil nyde godt af tidens tendenser og som samtidig forventer høj kvalitet og stilfuldhed. Det store udvalg af kvalitetssko, der strækker sig fra smarte sneakers og komfortable sandaler til lave støvler og ballerinaer, imponerer med sine elegante linjer og enkle design med et moderne touch.

Køb dine Bally-sko online på Footway

Ballys elegante og stilfulde sko kan du nemt bestille online hos Footway. Ved Footway tilbyder vi et bredt udvalg af sko til enhver lejlighed, og vi er glade for at kunne præsentere et kvalitetsmærke som Bally i vores onlinebutik. Med et så bredt udvalg af kvalitetsko finder du de rette sko eller støvler på vores lager. Uanset om du er på udkig efter sneakers, vinterstøvler eller sommersandaler, finder du dit foretrukne Bally-fodtøj hos Footway. Alle bør kunne nyde Ballys elegance og høje kvalitet til hverdag og fest, og med de fremragende materialer holder du dig både komfortabel og moderigtig, når du er på farten.

Side 1 af 1

27 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK