Søg efter favoritskoene her!
Side 1 af 1

Båstad Original Sko Online

Båstad Original-sko - til dig, som arbejder i industrien

Giv dig selv de bedste forudsætninger for at komme igennem lange arbejdsdage ved at unde dig selv et par Båstad Original-sko. Her finder du komfortable arbejdssko af ægte skind og med en kraftig ydersål, som giver dig et optimalt greb.

Båstad Original - 100 års erfaring i bagagen

Firmaet bag Båstad Original, Båstad Gruppen, blev grundlagt i 1907. Med over 100 års erfaring og udvikling i bagagen byder firmaet på nogle af markedets bedste arbejdssko. Arbejder du for eksempel i et køkken, inden for plejesektoren eller på en arbejdsplads, hvor det er nødvendigt at beskytte dine fødder, er Båstad Original alt, hvad du har brug for.

Sko, der giver komfort til hele kroppen

Båstad Original sko er udviklet til os, som er i konstant bevægelse i løbet af arbejdsdagen. Skoene giver dig et godt greb på underlaget, samtidig med at de giver den skønneste støtte til hele foden. Ved at fordele kropsvægten over hele foden kan fødderne klare mere, noget du kan mærke i fødderne, men også i hele kroppen.

Båstad Original-sko online hos Footway

Få overskud til at præstere mere på arbejdet med komfortable Båstad Original-sko. Her kan du med nogle få klik få dig et par flotte og funktionelle sko fra Båstad Original. Hos Footway handler du altid fleksibelt og trygt. Med fri levering og retur samt 180 dages åbent køb har du intet at miste.
Side 1 af 1
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×