Belmondo, Sko

9 resultater

Belmondo - kvalitet og trends

Belmondo er et skomærke med rødder i Tyskland, og man fremstiller sko til både kvinder og mænd. Belmondo er mærket, du bør ty til, hvis du ønsker at sætte dit personlige præg på garderoben og skabe et kreativt look med et farvestærkt udtryk. Med Belmondo på fødderne vil du altid føle dig godt tilpas, uanset om du træder ud på kontorets gange eller dansegulvet til en fest. Sæt dit eget præg på hverdagen og gør indtryk på dine omgivelser med en farveeksplosion i den grå hverdag, som stadig er smagfuld og stilig. Frisk det grå jakkesæt op næste gang, du skal til møde eller få dig et par pumps, som kærtegner dine fødder under middagen og er komfortable nok til at holde hele natten på dansegulvet!

Gør verden smukkere med Belmondo-sko

Mærket blev grundlagt i 1989 og er vokset kraftigt gennem årene. Man er i dag førende på skomarkedet internationalt set, og Belmondo forhandles i 20 lande verden over, og naturligvis i de store modemetropoler som Paris og Tokyo. Belmondo skaber moderigtige sko til enhver, der har en høj trendsans og stræber efter altid at holde den samme høje kvalitet. Med inspiration hentet fra de store modehuse har Belmondo tolket tidens tendenser og skabt noget unikt, som tiltaler både mænd og kvinder, der ønsker at fremhæve deres personlige stil.

Belmondo - altid det rigtige valg

Belmondo er italiensk og kan oversættes til "smuk verden". Navnet er yderst velvalgt til dette mærke, som uden tvivl er med til at gøre verden lidt smukkere. Skoene er fremstillet af læder, som former sig efter foden, hvilket skaber utroligt komfortable sko med en lang levetid. Pift hverdagstøjet op med et par høje hæle eller støvletter eller smut i et par lækre slip-ons og gør din mere afslappede stil mere trendy. Mulighederne er uendelige, og med Belmondos sko, som passer til ethvert tilfælde, er det en ren fryd at mikse og matche.

Belmondo online hos Footway

Her hos Footway finder du et hav af vidunderlige modeller fra mærket Belmondo. Selvfølgelig altid med 180 dages åbent køb og fri fragt og returnering. Du har dermed masser af tid til at prøve dine sko i ro og mag. Hos Footway er vi altid parat, hvis du har behov for hjælp, og du skal bare ringe eller maile, så vi kan hjælpe dig på et øjeblik!

Posts about Belmondo
A
Anonym -
Show more posts
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

9 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK