Betsey Johnson, Sko

10 resultater

Betsey Johnson-sko - fordi mode skal være sjov

Kender du endnu ikke Betsey Johnson, vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej. Nøgleordene er farver, mønstre og et væld af spændende skomodeller til det kvindelige segment. Definitionen på stilen er ungdommelig og cool, fordi mode skal være en sjov ting, som sætter kulør på tilværelsen.

Betsey Johnson - sexede bohemelook

Betsey Johnson grundlagde sit brand i 1960'erne, og hun valgte øjeblikkeligt at gå sine helt egne veje. Skomodellerne havde således et unikt tvist med de smukkeste detaljer, og de spillede på det rockede, sexede og ikke mindst bohemelooket. Søger du efter et par Betsey Johnson, kan du glæde dig til fantastiske stiletter i en række forskellige farver.

Betsey Johnson som prikken over i'et

Måske har du allerede udvalgt et lidt diskret look og søger lige de sko, der kan give det sidste farvespark. Lad Betsey Johnson-skoene blive prikken over i'et. Når du først har gjort forsøget, ved du straks, hvad vi mener. Gør klar til at mikse og matche med farver som rød, sort og blå, eller måske kaster du dig fluks over leopardmønstre, tern eller slangeskind. Vi venter spændt på at se, hvad du går efter.

Betsey Johnson online på Footway

Dyk ned i Footways brede udvalg af Betsey Johnson-sko og vælg dine favoritter allerede i dag! Hos Footway kan du handle smidigt direkte fra hjemmet. Vi giver fragten, eventuelle fragtomkostninger samt tilbuddet om 180 dages åbent køb.

Hylden med gode fund
Side 1 af 1

10 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK