Bianco Sko Online

136 resultater

Etdansk succesdesign

 

Biancoer en dansk virksomhed med stor succes. Virksomheden blev grundlagt i 1987, ogi dag har man butikker i 145 lande rundt om i verden, bl.a. i Sverige, Danmark,Norge og Finland. Skoene er præget af et minimalistisk og stilrent design, dertydeligt viser den skandinaviske oprindelse.

 

Franchise,der skaber opmærksomhed

RenéPieper Laursen grundlagde virksomheden, som i dag drives som en franchisevirksomhed.Målet er hele tiden at vokse, hvilket lykkes i kraft af et smukt design og sko,der fanger kundernes opmærksomhed. Det er samtidigt målet at blive verdensstørste franchisevirksomhed inden for skobranchen, og Biancos smukke skomodellerer virkelig et skridt i den rigtige retning. Virksomheden arbejder eftermottoet ”hvis du kan drømme om det, kan du også gøre det”. René Pieper Laursenhar endda udtalt, at ”hvis din tro er stærk nok, kan riger bygges, og krigesvindes - det tankesæt driver os!” Store ord, mildest talt.

 

Prêt-à-porterog haute couture

Enstor del af den skandinaviske mode er præget af det stilrene element, og mangeforbinder mode med et ret minimalistisk design. Bianco er i denne sammenhæng ingenundtagelse. Bianco arbejder efter koncepterne prêt-à-porter og haute couture.Prêt-à-porter er færdigsyede produkter, der er ungdommelige ogavantgardistiske, mens haute couture er syet efter mål og er eksklusivt. Biancoarbejder sammen med mange unge designere og henter inspiration fra kunst- ogkulturverden, selv fra gadekunsten. Således er det lykkedes for virksomheden atblande det interessante og modige for at opnå det højeste inden fordesignsproget - og få stor opmærksomhed omkring sine kollektioner.

 

Enalliance mellem kunst og mode

Virksomhedenholder nøje øje med modeverden og samler indtryk fra catwalken. Derforafspejler Bianco det hotteste inden for modeverden og holder sig ajour med,hvad der er det seneste nye. Et andet led i strategien er det, man kalderBianco Artist Takeover Concept, hvor kunst og mode mødes i en nærmest helligalliance. To gange årligt giver Bianco de enkelte kunstnere frie tøjler til atskabe kunstværker til de kommende kollektioner, hvorigennem der skabesinteressante kreationer, samtidig med at lovende kunstnere kan komme ud medderes kunst og endda få indflydelse på moden.

 

HosFootway forhandler vi damesko fra Bianco i flere forskellige modeller, alt frahøje hæle, støvler, støvletter til flotte pumps og sko. Med Biancos effektivedesignsprog kan du nemt mikse og matche en række forskellige stilarter, så dukan faktisk hive alt muligt ud af garderoben for at finde lige det, der passerbedst til den givne lejlighed. Bianco fremstiller også herresko - og hvilkeherresko! I sortimentet finder du både sneakers, fine skindsko, Chelsea bootsmed en flot lille hæl og stenhårde støvler, som løfter dine jeans til et nytniveau. Match med en skindjakke eller frakke. 

Side 1 af 3

136 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×