Bikkembergs Sko Online

1 resultater

Bikkembergs sko - sporty herremode

Søger du et par nye, komfortable og stilfulde herresko, har Bikkembergs noget at tilbyde dig. Foran dig finder du et bredt udvalg af smarte og moderigtige Bikkembergs sko i et sporty design med høj komfort og en kvalitet ud over det sædvanlige.

Bikkembergs sko - historie og idé

Det var Dirk Bikkembergs, der grundlagde skofirmaet i 1986, og siden da har succeserne efterfulgt hinanden. Dirk er belgier, men blev født i Tyskland. Med stor passion for sport og mode har han fejlfrit formået at integrere det sensuelle i moden med styrken i sporten. Med holdbare og gode materialer som læder og tekstil passer Bikkembergs sko til alle lejligheder.

Bikkembergs-sko - mix og match

I sortimentet finder du et bredt udvalg af Bikkembergs' sko. Her kan du hurtigt se, hvilken stil der kendetegner skoene. Det sporty, men samtidig sofistikerede og elegante design passer enhver mand. Kombinér med chinos, jeans eller hvorfor ikke et par habitbukser?

Bikkembergs-sko online på Footway

Shop dine Bikkembergs-sko hos os på Footway! At handle her er smidigt og sjovt, og med hundredvis af smarte sko vil du helt sikkert blive inspireret. Når du bestiller et par Bikkembergs-sko fra Footway, vil det ikke tage lang tid, inden du har skoene. Derudover kan du altid nyde gratis fragt, fri retur og 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK