Billi Bi Sko Online

119 resultater

Skandinaviensførende

 

BilliBi er lig med pasform, design, mode og kvalitet. Skoene fremstilles viavirksomheden Fransi A/S på nøje udvalgte fabrikker i Italien og Spanien, og deranvendes kun den bedste skindkvalitet. Billi Bi tilbyder en særlig udformningmed et både enkelt og sofistikeret design, og mærket er herigennem blevet et afSkandinaviens førende, når det gælder sko og støvler.

 

Fiskeskindi 1930’erne

FransiA/S blev allerede grundlagt i 1936 af Søren og Evelyn Friis, da de begyndte at producerebørnesko i en lille bygning i København. Siden er deres virksomhed voksetenormt, og i dag producerer de damesko i en rasende fart. I begyndelsen fandtesder ikke tilstrækkeligt lædermateriale, men dette var ingen hindring for Sørenog Evelyn, som i stedet forarbejdede bl.a. fiskeskind. Skindet blev hentet frahavkat, ål og stenbider, og det lykkedes dem at frembringe meget attraktive ogspændstige sko. Man tager, hvad man har, som skomagerne plejer at sige. Virksomhedenrykkede flere skridt fremad inden for skobranchen, da Søren og Evelyns søn,Carl, kom ind i billedet. Han begyndte allerede som 16-årig at arbejde somskomager, og siden rejste han til Italien for at studere design på højt niveau.Det skete på det velrenommerede Ars Sutoria. Carl tog sin eksamen medtopkarakterer, og han blev derfor længere end planlagt for at arbejde på enskofabrik. Takket være sit øje for design og sin kreative formåen blev CarlFriis en betydningsfuld person inden for 60’ernes danske modeelite.

 

Opkaldtefter fransk muslingesuppe

Carlssøn, Carsten, gik ind i virksomheden hen mod slutningen af 1980’erne, mens hanstuderede økonomi og jura på Copenhagen Business School. I 1993 etablerede hanmærket Billi Bi, der blev opkaldt efter hans yndlingsret, en franskmuslingesuppe. Tanken med mærket var at skabe et selvsikkert alternativ, menmed tiden er Billi Bi blevet virksomhedens vigtigste mærke. I dag styresforretningen af Carl og Carsten, og det er på mange måder en perfekt blandingaf to generationer og samtidig en afspejling af forgængerne, nuet og fremtiden.Inspirationer fra gammelt og nyt. Naturligvis føres lærdommen og traditionernevidere til den næste generation, og til generationen efter denne, i dette danskefamilieforetagende. Bestræbelsen på at producere fantastiske sko i et flotdesign bliver ikke mindre, men skærpes derimod.

Hos Footway findes der et bredt udvalg af sko fra Billi Bi, og vi har dameskotil alle anledninger i en lang række farver, der passer til vinter såvel somtil sommer. Uanset om du er på jagt efter udsøgte støvler, kække sandaler ellerflotte sko, finder du, hvad du leder efter i Billi Bi-sortimentet, en af voresdanske favoritter. Klik dig videre ind i en af vores kategorier her ovenfor.

Side 1 af 2

119 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×