Sko

96 resultater

Jeans er fede med Levi's sko

Levi's var opfinderen af verdens mest populære materiale at lave tøj i (især jeans), nemlig denim. I dag kan du også finde Levi's sko, så dine jeans blive endnu federe.

Opfinderen af denim

Levi Strauss & Co. eller bedre kendt som Levi's, er en tøjproducent, der så dages lys helt tilbage i 1853 i USA, og blev grundlagt af Levi Strauss. Brandet blev hurtigt populært og er stadig den dag i dag mest af alt kendt for deres super lækre jeans. Den 20/5 1873 valgte virksomheden endda at tage patent på bukser med metalnitter. Dette patent udløb i 1890, og der kom flere ind på markedet. Dette er et resultat af deres super gode opfindelse - jeans lavet af denim. I dag er denim det mest populære materiale at producere tøj i. I dag finder du også Levi's sko i brandets sortiment.

Levi's sko er til hele familien

Hos Footway har vi valgt at føre et bredt udvalg af sko fra Levi's. Dette har vi gjort, da du her finder et bredt udvalg af sko, som alle sammen er super fede til jeans - selvfølgelig er de det, da brandet opfandt jeans produceret af denim. I vores sortiment har vi valgt at føre Levi's kvinde sko, Levi's herre sko og Levi's sko til børn. Dette har i valgt, så du og hele din familie kan købe sko ét sted. Med disse sko er I alle klar til at hoppe i jeres fedeste par jeans og gå godt klædt med et par fede sko til.

Det er let at holde sko rene

Levi's sko har mange års erfaring og derfor en stor viden om, hvilke materialer der holder længest. Derfor finder du sko, der er produceret af kun de bedste materialer, så du kan få glæde af dine sko i mange år fremefter. Brandets sko er blandt andet produceret af materialer som ruskind, gummi, syntetisk, polyester og tekstil. Disse materialer er super lette for dig at holde rene. Det eneste, det kræver, er, at du giver dig tid til at give dem en håndvask i ny og næ. Mere behøver du ikke gøre for at få glæde af dine sko i mange år.

Levi's sko online hos Footway

Levi's sko på nettet er den lette måde at få fede sko fra Levi's på. Køber du dine sko hos Footway, er du sikret hurtig og gratis levering. Oplever du, at skoene ikke lever op til dine forventinger, så fortvivl ej. Hos Footway har du altid 180 dages åbent køb, så du kvit og frit kan returnere varen. Det er da let.

FÅ TILBAGE
3691-10 Black
FÅ TILBAGE
6634 Cognac Suede
FÅ TILBAGE
9617080 Black calf
FÅ TILBAGE
44330
UDSALG
FÅ TILBAGE
4081 Black Nappa
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Side 1 af 2

96 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK