Birkenstock Sko Online

179 resultater

Birkenstock - den ultimative sandalen

Gå ind og kig på et par sandaler- chancen er stor at det er et par Birkenstock. Det tyske firma’s historie går 230 år tilbage i tiden, med andre ord, lang tid at bygge op en utrolig kompetense for sko- og specielt for ortopædiske sko.

I et par Birkenstock hviler hele foden i skoen, det vi sige at fodens tomrum fyldes ud og derfor bliver der en jævn overflade for hele foden. Skånsomt, godt for blodcirkulationen, holdningen og derfor godt for dig. Med Fødderne i et par Birkenstock bliver alt ting helt naturligt. Fødderne trives bedst, og i et par åbne sandaler får dine varme fødder rigeligt med forfriskende luft. Når efterårret kommer tættere på, passer et par lukkede sig nok bedre, så tæerne ikke fryser.

Skoene er også et par rigtig lette sko, lavet i mocca, jute, skum, natur kork fra kork eg i Portugal og slidstærkt EVA (Atylenvinylacetat) for at tilbyde fødderne bedste mulige omsorg og komfort. Fakta er at Birkenstock har bidraget så pas meget til føddernes velhavende at ordet ”fodseng” blev opfundet af firmaet. Tænk dig: ikke bare en sko eller en sandal – en seng for din fødderne.

Et par Birkenstock bør være grunden for enhver mand, kvinde og barns sandaludvalg. Et perfekt komplement til normale sko – risikoen er stor at du stopper med at bruge dine normale sko når du har opdaget hvor gode sandalerne er mod din fødder. Johann Adam Birkenstock Grundlagde Brikenstock allerede i år 1774 når han tog over et gammel skomageri. Lidt mere end 100 år siden rejste Kongrad Birkenstock både land og rige rundt for at forlæse om sine revolutionerende ortopædi- og anatomiidéer.

80 000 par sko og sandaler

Idag ejes firmaet af de tre brødrerne Stephan, Alex, Christian Birkenstock- hver dag sendes 80 000 par sko og sandaler ud i verdenen. Firmaet er et af Tysklands største og ansætter omkring 3000 personer. På Footway finder du både barnesandaler i herlige farver og klassiske sandaler for både herrer og damer, og mange andre modeller.

Så hvis du leder efter den ultimative sandalen, led ikke længre- men led gerne rundt blandt vores modeller. Vi har et stort udvalg af den tyske kongen.

Tænk på at Birkenstock anbefaler at du har en halv centimeter imellem tær og fremkanten på skoen. – så siddder de perfekt. Husk også at der findes to forskellige bredder på Birkenstock sandaler og sko: en for smalle fødder og en for brede fødder. Lad dine fødder hvile lige så meget som resten af din krop.

Posts about Birkenstock
K
Karoline -
H
Henrik schou pedersen -
Show more posts
Side 1 af 3

179 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK