Birkis Sko Online

0 resultater

Birkis sko: Praktisk og farverig kvalitet

Birkis sko er Birkenstocks velkendte kvalitetssko i friske farver, mønstre og design. Praktiske, bekvemme, farverige og sjove sko og sandaler til kvalitetsbevidste børn og voksne.

Tysk kvalitetssko i sjovt design

Birkis er en del af Birkenstocks velkendte kvalitetskollektion. Birkenstock er et tysk kvalitetsmærke, der har produceret deres varemærke, de kendte og behagelige clogs og sandaler med behagelig korksåler. Med Birkis sko har Birkenstock produceret en kollektion, der er lige så farverig som den er funktionel. Birkis er praktiske sko til hele familien i festlige farver, mønstre og design. Det muntre udtryk betyder dog ikke, at der med Birkis er gået på kompromis med kvaliteten, tværtimod. Der er stadig tale om gode traditionelle tysk-producerede kvalitetssko. Med Birks store udvalg af praktiske sko i mange design giver Birkenstock børn og voksne mulighed for at vælge lige den sko, der passer den enkeltes personlighed.

Birkis sko til aktive børn og voksne

Birkenstocks Birkis kollektion inkluderer et stort udvalg af praktiske sko til børn og voksne. Her finder du de traditionelle Birkis sandaler, med den velkendte korkbund der gør det til en behagelig sko at have på både inde og ude. Men se også den utrolig praktiske Birkis Fun Air, der er utrolig praktiske og meget lette sko, perfekte til børnenes indendørssko eller som sommersko på stranden. Birkis Fun er er lavet af det såkaldte EVA (ethylene vinyl), der gør skoene særligt stødabsorberende og dermed ekstra behagelige at have på. Derudover er materialet utrolig nemt at rengøre og gør skoene til praktiske sommer clogs, der kan bruges på stranden og i vandet.

Praktiske børnesko med Birkenstocks kendte korksåler

Birkis sko er Birkenstocks kendte kvalitet og friske smarte design. Skoene er lavet af den lækre bløde kork bund, der er kendt fra Birkenstocks andre kvalitetsmodeller. Den bløde kork gør skoene behagelige at have på i lang tid, skoene er derfor perfekte sko til både inde og ude. Toppen af skoene er lavet af Birkenstocks PU/PVA, der gør skoene utrolig slidstærke og meget nemme at rengøre. Alle sko kan tørres over med en våd klud og om nødvendigt vaskes under rindende vand. Har børnene brugt sko med korkbund på stranden anbefales det, at saltvand skylles af skoene efterfølgende. Footway anbefaler desuden, at våde Birkis tørres ved stuetemperatur, undgå at udsætte skoene i ekstrem varme.

Birkenstock's Birkis sko online hos Footway

Køb Birkenstock's Birkis online hos Footway. Det er de perfekte friske inde- og udesko til ungerne. Footway fører et stort udvalg af Birkis clogs og sandaler med prisgaranti. Men mindst lige så vigtigt, så lover Footway god service, hurtig levering og fri fragt. Returfragt er også gratis i tilfælde af fejlkøb. Husk også at returretten hos Footway er udvidet til hele 180 dages returret.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×