Bisgaard Sko Online

84 resultater

Bisgaard - behagelige sko til de små

Lad børnene få så meget som muligt ud af de sjove lege udendørs! Her kan du købe et par af de flotte, kvalitative og frem for alt komfortable Bisgaard-sko til børn. Vælg mellem en række glade farver og skomodeller for både små piger og drenge.

Bisgaard-sko fra Danmark

Ægteparret Marianne og Henrik grundlagde Bisgaard i 2005 i Danmark. Som forældre vidste de, at deres børn havde brug for bedre, mere komfortable og holdbare sko end dem, der allerede var repræsenteret på markedet. Ved at etablere deres eget firma kunne de selv bestemme, hvordan skoene skulle udformes. Bisgaard-sko er fremstillet af ægte læder, der er godkendt i henhold til alle EU-regler, og med en komfortabel pasform, der gør, at børnene vil elske skoene.

Bisgaard - i glade farver

De fleste børn elsker farver! Hvorfor ikke overraske dine børn med et par behagelige og flotte sko fra Bisgaard i nuancer, der gør dem ekstra glade? Sortimentet byder på Bisgaard-sko i pink, blå og grøn samt sko i en række forskelligartede modeller. Her er snøresko, men også praktiske Bisgaard-sko med spænde, som børnene selv kan knappe. Der er kort sagt tænkt på det hele, når det gælder Bisgaard-sko.

Bisgaard-sko online på Footway

Når du handler hos os på Footway, slipper du for at skulle gennem et overfyldt indkøbscenter. Vi tilbyder hundredvis af børnesko, og ved nogle klik kan du allerede i dag bestille de nye, smarte børnesko! For at lette din shopping tilbyder vi gratis fragt. Hvis noget ikke passer, kan du tage det helt roligt - for hos os får du også gratis retur og 180 dages fortrydelsesret.

FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Tex Boot Cognac
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Side 1 af 2

84 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK