Black Venus Sko Online

16 resultater

Black Venus-sko til fashionistaen

Her har du sko i deres rette element. Black Venus er mestre i at designe og fremstille damesko i et udfordrende design og af den højeste kvalitet. Sortimentet tæller alt fra plateausko til sandaler med hæl, stiletter og pumps - der er kort sagt noget for enhver smag. Vælg mellem alle farver og modeller og find dine favoritter her og nu.

Black Venus med masser af sensualitet

Det italienske skofirma Black Venus arbejder udelukkende med damesko i en sensuel udformning. Med gennemførte materialevalg, detaljer i ægte Swarovski-sten, italiensk håndværkssnilde og med et stort udvalg af større kvindestørrelser er skoene designet til alle slags kvinder. Virksomheden blev grundlagt i byen Montegranaro, et område kendt for det gode skohåndværk.

Black Venus - funky og festligt

Ønsker du at klæde dig ekstra flot til hverdag, kan du med fordel bruge et par smukke Black Venus-sko. De fleste af skoene er dog utroligt festlige og gør sig allerbedst med din pæneste festkjole. Match i farver eller skab den mest funky blanding! Et par farverige sko fra Black Venus ser dog også godt ud sammen med en kjole i en helt diskret farve. Valget er derfor helt og holdent dit!

Black Venus-sko online på Footway

Klæd dine fødder i italienske damesko af højeste kvalitet og føl dig både smuk og lækker. Hos Footway er du altid velkommen til at shoppe dine nye sko og lade dig blive inspireret af en ny stil. Du betaler aldrig for mere end dine sko - vi betaler nemlig både fragt og retur, ligesom vi kører med 180 dages returret.
Side 1 af 1

16 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×