Blackstone Sko Online

0 resultater

Blackstone - klassiske sko med en ny drejning

Investér i et par tidløse klassikere i en ny fortolkning ved at unde dig selv et par Blackstone-sko. Med en følelse for detaljer, materialer og kvalitet tilbyder Blackstone både herre- og damesko i et tidløst, men alligevel trendy design. Kun det bedste er godt nok til dine fødder!

Idéen bag Blackstones sko

Blackstone er et amerikansk mærke, som blev grundlagt i 1992 af de to brødre Dick og Wim de Bruijn. Inden da var det deres far, John Adam, som var ansvarlig for virksomheden. Blackstone er i dag præget af en filosofi, der går på at vælge solide materialer, god kvalitet og pasform. Med en tidløs og klassisk stil i en ny og ungdommelig udgave, er der sko til alle livets lejligheder.

Blackstone - holdbare sko

Blackstones sko er kendt for deres utrolige holdbarhed, kvalitet og pasform. Med ægte læder, robuste gummisåler og en komfortabel fodseng holder et par sko fra Blackstone i ubestemt tid. Pas på dine sko ved hjælp af passende skoplejemidler.

Blackstones sko fås på Footway

Hvis du leder efter et par sko, der er komfortable hele dagen, dag efter dag, og også er nemme at kombinere med forskellige outfits, er Blackstone det, du leder efter. Bestil allerede et par i dag! Footway giver dig gratis og hurtig levering. Hvis skoene ikke føles perfekte, står vi for returneringen. Du har 180 dages fortrydelsesret, så du kan føle efter, om skoene passer dig.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK