Blowfish Sko Online

30 resultater

Opdagdig selv

Blowfish kommer fra Californiens Malibu. Det er sko, som dukan være dig selv i. Det amerikanske mærke henvender sig til dem, der erkreative, innovative, og trives blandt farver og forskellige stilarter. Detgælder om at være unik, kreativ, sig selv, nysgerrig og ikke mindst legesyg.Blowfish-skoene sætter farve og fart på enhver stil. Det handler om identitet.Du skaber dig selv gennem dine valg, uanset om det er det, du lytter til, serpå, interagerer med eller det tøj og de sko, du vælger. Ved at opbygge din stilopfinder du både den dybe tallerken og dig selv - hver morgen.

Inspirationensby

Det er ikke altid let. Men altid sjovt. At vælge sit tøj ogsin stil er med til at definere den person, du nyder at være - en person, somsamtidig elsker at klæde sig på. Skoene er fundamentet for din stil, og ingenbeklædningsgenstand er vigtigere, når det gælder stil. Blowfish har forståetdette til fulde.

Blowfish stammer som sagt fra Malibu i Calfornien og har derfor besøgt delstatenssolrige strande og især Los Angeles, som emmer af inspirationskilder. Her eralle stilarterne repræsenteret: Posh, rock, snob, hipster, hippie, boheme,business og alt andet. Tatoveringer blandet med nøgen hud, støvler mikset med pænesko og mennesker fra alverdens afkroge kombineret med surfing, skateboards ogkunst. Det er ganske sigende om, hvad Blowfish repræsenterer. Miljøet har i højgrad præget skoenes pulserende og kække attitude. Los Angeles er det sted, hvorman kan frigøre sig selv, eksperimentere, påvirke og blive påvirket.

Fishy hosFootway

Det bedste? Du behøver ikke at tage til Venice Beach ellerMalibu (selvom du selvfølgelig gerne må). Hos Footway har vi tonsvis af sko fraBlowfish, og du vil sandsynligvis kunne finde lige det, du står og mangler. Meddet frække design og en farveglad atmosfære frisker Blowfishs sko enhver stilop på et splitsekund. Men der er også mørkere modeller og mere diskrete sko,hvis du er på jagt efter netop det. Den mest populære Blowfish-sko hos Footwayer faktisk en sort, stilfuld støvle, der retter blikket mod punk rock-tiden.Total fed! Så er der selvfølgelig også ballerinaskoene, de højhælede modeller, delave sko, festskoene og meget mere. Bestil et par hundrede kilo sand tillejligheden, sæt UV-lamper op overalt, find sangene med Beach Boys på Spotify-playlistenog dans rundt i dine nye sko fra Blowfish, som om det var 1999. Enten som enkur mod vores mørkere årstider eller som opvarmning til din kommende LA-rejse.Uanset hvad, så bør du have et par Blowfish-sko her fra Footway!

 

Side 1 af 1

30 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×