Blundstone Sko Online

12 resultater

Kvalitetsiden 1870

Blundstones arv strækker sig over tre århundreder, og deressko besidder både en høj kvalitet og modefaktor. Blundstone blev grundlagt i1870 og er stadig en familieejet virksomhed med hovedsæde i Hobart, Tasmanien. Manhar derfor en lang erfaring med dét at fremstille sko og ved, hvilke krav derstilles til sko. Sko fra Blundstone er derfor både lette, holdbare og virkeligkomfortable sko, der kan benyttes til mange lejligheder.

Løbesko-teknologi

Sålerne er udstyret med SPS, ”Shock Protection System”, somer meget lig den teknologi, man anvender i løbesko. Med en bæredygtighed ogkvalitet, som man kender det fra en arbejdssko, og et moderigtigt design går Blundstonerent hjem hos både mænd, kvinder og børn. Det er svært at sætte spørgsmålstegnved funktionaliteten hos ??et par sko fra Blundstone. Selvom skoene er perfektesom arbejdssko, besidder de også den trendy stil, der straks kan løfte et parjeans, en lang frakke eller en stilfuld nederdel. Blundstone er et fremragende valgtil både en aften i byen og dagens havearbejde.

Originalener størst

Det er faktisk muligt at spore Blundstones historie endnulængere tilbage end 1870'erne, eftersom den familie, der i øjeblikket ejerBlundstone, var aktiv allerede i 1840’erne. I dag ejer man ikke kun Blundstone,men også et velkendt mærke som John Bull fra New Zealand, hvis aner går tilbagetil 1930'erne. Trods det at Blundstone har sådan en lang historie, er der ikkemeget, der har ændret sig. Fokuspunktet er stadig at producere og sælgefunktionelle sko med en god holdbarhed til et bredt publikum. I dag fremstillesder mere end 400.000 par sko om året, og Blundstone vokser sig større ogstørre. Den mest populære model er den berømte støvle uden snørebånd, der gårunder navnet "The Original". Den er i Australien også kendt som"Blunnies".

Holdbaresko, holdbar udvikling

Et lille team i hjembyen Hobart i Tasmanien udvikler deforskellige koncepter for støvlerne, som derefter bliver fremstillet iAustralien for dernæst at blive solgt over hele verden. Støvlerne udvikles kontinuerligt,og man finder nye måder, hvorpå man kan gøre dem endnu bedre. Blundstone nævnerselv, at deres sko nok ligner sig selv, men de sidder endnu bedre end tidligere.Kort sagt, funktion og finesse. I dag hentes materialet fra Asien og lande somVietnam, Indien og Kina. Blundstone er ISO-certificeret i henhold til ISO9001. Virksomhedenarbejder hårdt for at skabe en bæredygtig produktion. Miljøhensynet kan spottesmange steder i produktionen hos Blundstone, som bl.a. arbejder på at minimere udslipaf kemikalier og fossile brændstoffer. Og de bekymrer sig mindst lige så meget omdine fødder. Det er ikke alene Shock Protection System, der giver dine fødder støtte.Blundstone arbejder også med diverse indlæg i den støbte indersål, så din fodhviler naturligt i skoen. Hos Footway finder du mange Blundstone-modeller udensnørebånd. Vi håber derfor, at du finder dine nye favoritstøvler her hos os!

Side 1 af 1

12 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×