Blundstone, Sko

14 resultater

Kvalitet siden 1870

Blundstones arv strækker sig over tre århundreder, og deres sko besidder både en høj kvalitet og modefaktor. Blundstone blev grundlagt i 1870 og er stadig en familieejet virksomhed med hovedsæde i Hobart, Tasmanien. Man har derfor en lang erfaring med dét at fremstille sko og ved, hvilke krav der stilles til sko. Sko fra Blundstone er derfor både lette, holdbare og virkelig komfortable sko, der kan benyttes til mange lejligheder.

Løbesko-teknologi

Sålerne er udstyret med SPS, ”Shock Protection System”, som er meget lig den teknologi, man anvender i løbesko. Med en bæredygtighed og kvalitet, som man kender det fra en arbejdssko, og et moderigtigt design går Blundstone rent hjem hos både mænd, kvinder og børn. Det er svært at sætte spørgsmålstegn ved funktionaliteten hos ??et par sko fra Blundstone. Selvom skoene er perfekte som arbejdssko, besidder de også den trendy stil, der straks kan løfte et par jeans, en lang frakke eller en stilfuld nederdel. Blundstone er et fremragende valg til både en aften i byen og dagens havearbejde.

Originalen er størst

Det er faktisk muligt at spore Blundstones historie endnu længere tilbage end 1870'erne, eftersom den familie, der i øjeblikket ejer Blundstone, var aktiv allerede i 1840’erne. I dag ejer man ikke kun Blundstone, men også et velkendt mærke som John Bull fra New Zealand, hvis aner går tilbage til 1930'erne. Trods det at Blundstone har sådan en lang historie, er der ikke meget, der har ændret sig. Fokuspunktet er stadig at producere og sælge funktionelle sko med en god holdbarhed til et bredt publikum. I dag fremstilles der mere end 400.000 par sko om året, og Blundstone vokser sig større og større. Den mest populære model er den berømte støvle uden snørebånd, der går under navnet "The Original". Den er i Australien også kendt som "Blunnies".

Holdbare sko, holdbar udvikling

Et lille team i hjembyen Hobart i Tasmanien udvikler de forskellige koncepter for støvlerne, som derefter bliver fremstillet i Australien for dernæst at blive solgt over hele verden. Støvlerne udvikles kontinuerligt, og man finder nye måder, hvorpå man kan gøre dem endnu bedre. Blundstone nævner selv, at deres sko nok ligner sig selv, men de sidder endnu bedre end tidligere. Kort sagt, funktion og finesse. I dag hentes materialet fra Asien og lande som Vietnam, Indien og Kina. Blundstone er ISO-certificeret i henhold til ISO9001. Virksomheden arbejder hårdt for at skabe en bæredygtig produktion. Miljøhensynet kan spottes mange steder i produktionen hos Blundstone, som bl.a. arbejder på at minimere udslip af kemikalier og fossile brændstoffer. Og de bekymrer sig mindst lige så meget om dine fødder. Det er ikke alene Shock Protection System, der giver dine fødder støtte. Blundstone arbejder også med diverse indlæg i den støbte indersål, så din fod hviler naturligt i skoen. Hos Footway finder du mange Blundstone-modeller uden snørebånd. Vi håber derfor, at du finder dine nye favoritstøvler her hos os!

Posts about Blundstone
S
Stine -
C
CC Kristiansen -
Show more posts
Side 1 af 1

14 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK