Bobbie Burns Sko Online

4 resultater

Bobbie Burns-sko med en tydelig punkindflydelse

Her får du et stort og varieret udvalg af herresko, som du frit kan boltre dig i. Bobbie Burns' sko har et både stilrent og tidløst design, som kan kombineres med en masse forskellige outfits og stilarter. Med et hint af punk og street kan du vælge blandt lækre sneakers i et væld af forskellige udtryk.

Bobbie Burns med svensk baggrund

Bobbie Burns-firmaet blev grundlagt i Gøteborg i 2001. Skofirmaet har en tydelig vision for deres sko - de skal være af en høj kvalitet, enkle at matche til forskelligt tøj og behagelige at have på. Det må man sige, at de er lykkedes med. Med materialer som holdbart gummi, slidstærke tekstiler og et gedigent læder kan du vælge og vrage mellem flotte og moderigtige herresko.

Veksl mellem punk- og camouflagefarver

Foran dig har du et velassorteret sortiment af Bobbie Burns-sko. Vælg blandt lækre og tidløse herresko i beige ruskind eller spring ud i noget mere punkinspireret. Hvad siger du eksempelvis til et par camouflagemønstrede dresssko? Beskyt gerne dine ruskindssko med egnede plejeprodukter, for så holder de længere.

Bobbie Burns-sko online hos Footway

Uanset om du leder efter et par stilige og tidløse herresko til det fine jakkesæt eller er på jagt efter rå, men komfortable sneakers, finder du det hos Bobbie Burns. Få dine nye modefavoritter hjem med blot få klik hos Footway. Med gratis levering og returnering samt 180 dages åbent køb bliver dine indkøb mere end smidige.

Side 1 af 1

4 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK