Bogs, Sko

6 resultater

Bogs sko - tiltænkt bøndernde

Bogs sko er et verdensomspændende firma, der leverer kvalitets gummistøvler, og nu også sandaler. De er behagelige at gå i og holder vandet ude, som de er tiltænkt.

Maj 2002 - Bogs ser dagens lys

Bogs sko blev grundlagt tilbage i maj 2002 og startede med at blive produceret til bønderne, så de kunne have ordenligt fodtøj på, når de gik og arbejdede på marken dagen lang. Det voksede sig hurtigt stort, og kun fire år efter, nemlig i maj 2006, kom den første børnekollektion, Kids classics, som også meget hurtigt blev populær blandt firmaets mange kunder. Maj 2007 blev et vildt år for Bogs - her begyndte de nemlig med farverige gummistøvler, som også blev modtaget med kyshånd af kunderne. I dag er brandet verdensomspændende og laver ikke kun gummistøvler - fra maj 2015 begyndte de også på at producere sandaler.

Bogs sko - tag dem med i hånden

Bogs er mest af alt kendt for deres gummistøvler - det var dem, de startede med at producere, da de ville give bønderne godt fodtøj. Derfor finder du i vores sortiment et bredt udvalg af forskellige Bogs gummistøvler, så du er klar til at gå det danske forår i møde - eller faktisk også alle de andre regnfulde årstider vi har her i Danmark. Noget af det smarte ved disse gummistøvler er, at du finder et håndtag på skaftet, hvilket man ikke ser så mange andre steder. Det er altså super let lige at tage dem i hånden, hvis man skal gå med dem.

Behagelige at gå i - holder vandet ude

Bogs sko er utrolig behagelige af gå i - det er virkelig ikke alle gummistøvler, der er det. Der er lagt stor vægt på at finde de rigtige materialer, så de selvfølgelig holder vandet ude af skoen, men så de også er rare at have på. På ydersiden af skoen er der naturgummi, som holder vandet ude. Både inderside og indersål er lavet af tekstil, og ydersålen er lavet af gummi, så man ikke skal bekymre sig om, at vandet siver op nede fra. For at holde dine sko pæne og rene, skal du blot sørge for at skylle dem - det er da let.

Bogs sko online hos Footway

At handle sko hos Footway er super let, og vi har et bredt udvalg - fx blandt mange lækre boots. Derudover får du dine varer hurtigt, da vi altid har hurtig levering, så du ikke skal vente på dine sko. Køber du sko her, har du 180 dages åbent køb, og du får endda også både fri fragt og fri retur.

Hylden med gode fund
Side 1 af 1

6 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK