Boots & Støvler

6.208 resultater

Sko og støvler

Hos Footway elsker vi støvler. De er både klassiske og elegante samt funktionelle og alsidige. Vi forhandler modeller fra topmærker som Dr. Martens, Blundstone, Clarks, Vagabond, Timberland og mange andre producenter, og støvlerne egner sig til alt fra vandring til en tur i byen lørdag aften.

Lær at elske efteråret

I Danmark er det koldt næsten hele året rundt. Hvis vi er heldige, har vi et par solskinsdage eller en fin sommer. Så hvad skal vi glæde os til? Kan dette kolde klima og det mørke efterår samt de kølige vinteraftener bringe noget godt med sig? Ja da! Det simple svar er støvler.

Støvler er ekstremt attraktive, og blot tanken om et par nye lækre støvler, bør kunne fremkalde litervis af mundvand hos alle, der har bare en halv så stor interesse for sko som os. Det robuste fodtøj har eksisteret i lang tid, og når solen varmer for den sidste gang i løbet af sommeren, bliver man lykkelig: Snart er det tid til at finde støvlerne frem. Eller endnu bedre: Det er tid til at købe nye efterårsstøvler.

Støvlens historie

Hvis du ønsker at gå rigtig langt tilbage, finder vi "støvler" allerede tusind år før Kristus, hvis man med støvle vel at mærke mener fodtøj, der går lidt højere op end den almindelige sko. Selv mongolerne bar støvler, da de erobrede den halve verden. Nå ja, helt så langt tilbage behøver man måske ikke gå. Støvlen, som vi kender den, stammer fra militæret, og den blev designet til at kunne klare alle strabadserne.

Senere kom støvlen til at pryde fødderne hos både punkere og de første skinheads. Vær opmærksom på, at skinheads ikke oprindeligt var racister, men blot var en kultur, hvor der var plads til mangfoldighed. Det er da lidt sjovt, at noget så anti-militaristisk som punkere og anarkister hoppede på netop støvlerne. Det var især Dr. Martens-støvlen, der blev populær blandt punkere.

Efter lidt tid fandt støvlerne tilbage til den menige mand, selv støvlen fra Dr. Martens (sandsynligvis til punkeres store ærgrelse). Faktum er, at Dr. Martens for et par år siden var den ottende hurtigst voksende virksomhed i Storbritannien. Offentligheden har for alvor fået smag for de klassiske støvler.

Bliv en nørd

Nu er det ikke bare Dr. Martens, der får os til at få en hurtigere puls. Hvem elsker ikke et par Chelsea-boots eller et par tidløse Timberland? Så bliv ikke skuffet, når solen forsvinder i slutningen af september, eller tidligere. Dans en sejrsdans for efterårets herlighed og find dine nye favoritstøvler her hos os. Efteråret og vinteren er din ven. Kombinér dine støvler med frakker, flotte, mørke efterårsjakker, tørklæder, jeans og bamsede trøjer. Det gør kun støvlerne endnu flottere.

Gyda Black
UDSALG
Wear
UDSALG
Bo Black
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Elaine Black
UDSALG
Patron Black
UDSALG
Side 1 af 104

6208 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK