Boots Med Varmt For

879 resultater

Velkommen til varmen

Til vores nordiskevinter får vi brug for vinterstøvler, som varmer, er foret med uld og ervandafvisende. Vi byder velkommen til vinteren sammen med vores populærevinterstøvler. De kommer med garanti til at gøre dine vinterdage noget sjovere,så du både kan dyrke sporten, legen og de lange gåture.

Lad ikke kulden fåovertaget

Du ved alt for godt,hvad der kan sætte en stopper for en ellers sjov efterårs- eller vinterdag,hvor vennerne er mødt op til en dag spækket med leg. Ja, netop dét. Frosnetæer. Men denne forfærdelige følelse, hvor dine stakkels fødder nærmest skrigeraf smerte, fordi de fryser så ubeskriveligt meget, kan få dig til at opgiveenhver sneboldkamp, jagten gennem sneen, leg i efterårsbladene eller de langegåture. Det er bestemt ikke en følelse, vi elsker!

Masser af varme tilkvinderne

For det kvindeligekundesegment topper mærker som Ecco, Vagabond, Crocs og Ilse Jacobsen. Alle harde deres unikke stil og store personlighed. Og selvom du måske ikke har i sindeat kaste dig rundt i sneen i din nye vinterjakke eller skal lege i mudderetsammen med børnene, er de varmforede sko altså et must i vintermånederne. Måskeer du på vej til en festlig aften, hvor du er nødsaget til at begive dig ud ivinterkulden, i hvert fald for en stund. Tag blot et par ballerinasko med ihåndtasken, så du er klar til at danse løs, når musikken spiller på natklubben.

De hotte herrer

Vi har naturligvis ogsåen række varmforede støvler til fyrene. Her er de mest populære modeller Polecat,Helly Hansen og Sorel. Et sjovt indslag er i vores øjne et par varme Lacoste,hvis sko ellers kun forbindes med sommeren. Et par forede sko passer perfekttil den nye vinterjakke eller en smart frakke. Har du varmen i dine tæer, fårdu det bedste værn mod den nordiske vinter.

Børnelsker varme sko

Er der nogen, der elskervarmforede sko, så må det være børnene. Og det er vel egentlig en af de bedstekombinationer, da børnene jo elsker at være ude i sneen i timevis, hvor deraltid venter en ny sjov leg. Der findes næsten ingen forhindringer - og dog.For børnene har brug for deres varmforede sko, da det ofte ikke rækker med envarm kop kakao. Vores mest populære varmforede børnesko kommer fra Kavat,Vincent og Viking, og modellerne fra disse producenter holder med garantibørnene (og tæerne) varme, når vinterkulden presser sig på. Nu er der god tidtil at få snemanden på plads ude i vinterlandskabet! Lad os krydse fingre foren vinter med masser af sne!

 

Side 1 af 15

879 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×