Boots med varmt for

927 resultater

Til vores nordiske vinter får vi brug for vinterstøvler, som varmer, er foret med uld og er vandafvisende. Vi byder velkommen til vinteren sammen med vores populære vinterstøvler. De kommer med garanti til at gøre dine vinterdage noget sjovere, så du både kan dyrke sporten, legen og de lange gåture.### Lad ikke kulden få overtaget

Du ved alt for godt, hvad der kan sætte en stopper for en ellers sjov efterårs- eller vinterdag, hvor vennerne er mødt op til en dag spækket med leg. Ja, netop dét. Frosne tæer. Men denne forfærdelige følelse, hvor dine stakkels fødder nærmest skriger af smerte, fordi de fryser så ubeskriveligt meget, kan få dig til at opgive enhver sneboldkamp, jagten gennem sneen, leg i efterårsbladene eller de lange gåture. Det er bestemt ikke en følelse, vi elsker!

Masser af varme til kvinderne

For det kvindelige kundesegment topper mærker som Ecco, Vagabond, Crocs og Ilse Jacobsen. Alle har de deres unikke stil og store personlighed. Og selvom du måske ikke har i sinde at kaste dig rundt i sneen i din nye vinterjakke eller skal lege i mudderet sammen med børnene, er de varmforede sko altså et must i vintermånederne. Måske er du på vej til en festlig aften, hvor du er nødsaget til at begive dig ud i vinterkulden, i hvert fald for en stund. Tag blot et par ballerinasko med i håndtasken, så du er klar til at danse løs, når musikken spiller på natklubben.

De hotte herrer

Vi har naturligvis også en række varmforede støvler til fyrene. Her er de mest populære modeller Polecat, Helly Hansen og Sorel. Et sjovt indslag er i vores øjne et par varme Lacoste, hvis sko ellers kun forbindes med sommeren. Et par forede sko passer perfekt til den nye vinterjakke eller en smart frakke. Har du varmen i dine tæer, får du det bedste værn mod den nordiske vinter.

Børn elsker varme sko

Er der nogen, der elsker varmforede sko, så må det være børnene. Og det er vel egentlig en af de bedste kombinationer, da børnene jo elsker at være ude i sneen i timevis, hvor der altid venter en ny sjov leg. Der findes næsten ingen forhindringer - og dog. For børnene har brug for deres varmforede sko, da det ofte ikke rækker med en varm kop kakao. Vores mest populære varmforede børnesko kommer fra Kavat, Vincent og Viking, og modellerne fra disse producenter holder med garanti børnene (og tæerne) varme, når vinterkulden presser sig på. Nu er der god tid til at få snemanden på plads ude i vinterlandskabet! Lad os krydse fingre for en vinter med masser af sne!

UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 16

927 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK