Curlingstøvler

186 resultater

Hils påChelsea-støvlens ”vinterkusine”. Curlingstøvlen varmer dine fødder og modstården nordiske vinter på effektiv vis. Skoen er enkel, stilfuld, funktionel og karakteristisk,ligesom den mere efterårsprægede kusine. Den mangler blot snørebåndene, men detgør det dog nemmere at tage skoen af og på. Perfekt, når børnene løber ud ogind for at lege ude i sneen.

 

Gæt, hvor den kommerfra!

 

Curlingstøvlenstammer ikke overraskende fra curlingsporten. Oprindeligt er den udviklet til deprofessionelle inden for sporten, der havde brug for et godt greb på den enesål, så man med den anden sål kunne glide hen over isen. Det er godt nok ikketilfældet med curlingstøvlerne til hverdagsbrug, så vær ikke nervøs. Skosålerneer ens på begge sko!

 

Uld og ruskind givervarmen

 

Detmest almindelige materiale til curlingstøvler er ruskind, ofte kombineret meduld på den indvendige side, der er med til at give varmen. Curlingstøvlerneholder således varmen om fødderne om vinteren, men takket være ulden sveder duikke om fødderne. Kombinationen med ruskind og uld gør curlingstøvlernefunktionelle, og de passer både til de større vintereventyr og til dagensudfordringer i storbyen. Mange curlingstøvler har en beskyttende gummi omkringsålen, så du ikke behøver at bekymre dig over om vejsalt, sjap eller regn. Eftersomcurlingstøvlerne mangler en snøring, er de perfekte til dét, vi kalder"hverdagsvinter". De er kort sagt velegnet til dagligdagen i det koldenord, herunder vandreture, nætter udendørs, når man leger med børnene i sneen,er ude at gå ture i sneen og alt det andet, der relaterer til hverdagen.


Husk dog, at skoene er skabt til udendørs brug, og de kan derfor blive lidt forvarme, hvis du planlægger at bære dem indendørs, hvis du f.eks. skal ud på enlang tur og derefter spise middag eller drikke kaffe. Tag evt. et par mindresko med til lejligheden i din håndtaske, så du nemt kan skifte, hvis det følesfor varmt.

 

Match med stilfuldtvintertøj

 

Curlingstøvlerer primært udendørssko, så de passer bedst til en stilfuld vinterjakke, og dukan både gå efter en afslappet stil og en sporty stil. Man skal måske tænkelidt mere over stilen i forhold til jakken, da curlingstøvler, flotte som deer, er ret neutrale. De er enkle, hvilket betyder, at de passer sammen med mangeforskellige beklædningsgenstande. Hos Footway er vi særligt glad for de sorteog beige modeller, måske fordi de passer godt sammen med alt? Men også simplesko er flotte i selskab med smukke, matte farver. Med det sagt skal du ikkevære bange for at gå amok med farverne. En sort, diskret vinterjakke kan sagtensvære super smart sammen med et par curlingstøvler i en rød pangfarve. Duffy ogIlves er eksponenter for producenter, der laver stilfulde og farverigemodeller.

Side 1 af 4

186 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×