Kraftige Støvler

1.218 resultater

Sammen med en flot bomberjakke, en frakke eller en mørkvinterjakke. Selskabet spiller næsten ingen rolle for vores elskede støvler. Deløfter næsten hvert et outfit. Her har vi samlet alt under kategorien støvler,og vi håber, at det er her, at du finder dine nye favoritter.

Det er trods alt ikke kun i efteråret, at vi kan anvendevores støvler. De kan benyttes hele året rundt, særligt i vinterperioden og iforåret.

Støvler og bohemestilen

En stor del af 2015 er blevet farvet og præget af enbohemestil med et hippieduftende præg, og det har blot været med til at gørestøvlerne endnu flottere. Trøjer, jakker og uldskjorter samt rullekraver ogstørre smykker er med til at give dine Dr. Martens eller Timberland-støvlerekstra liv, og de får noget af et løft. Hvide støvler er blevet endnu merepopulære, ligesom de beigefarvede, og de fungerer begge fantastisk sammen medternede skjorter og sågar en kjole, der er casual i stilen. Denne type match erogså med til at gøre støvlerne anvendelige i sommeren. Kombinér blot dinestøvler med et par korte denimshorts. Det er med til at understrege den flottebohemestil i endnu højere grad.

Men hvilket mærke skal man vælge? Der findes jo et hav afforskelligartede - og flotte - støvler, så det kan være ret svært at vælge. Duskal naturligvis først og fremmest gå efter din egen stil og de ting, du ervild med. Men vi har her valgt at give dig et par tips til nogle af markedetsmest populære mærker, når det gælder støvler.

To giganter - og mangeandre

Timberland er det mere eller mindre klassiske mærke, dermed sine sandfarvede og vandtætte støvler har prydet fødder i hele verden. Etpar Timberland var længe eftertragtede inden for musikmiljøet og især inden forhiphop-kulturen. I dag er Timberland dog langt mere end det. Faktum er, at deer verdens mest populære støvler. Et par Timberland kan nemt matches med et parskinny jeans og en lang, slank vinterjakke, når det er vinter. Om sommeren erdet perfekt med et par korte denimshorts og en afslappet skovmandsskjorte. Er dupå jagt efter et par funktionelle støvler, er Timberland også et godt valg.Disse støvler er blevet trendy med årene, men Timberland er først og fremmest blevetpopulære grundet deres alsidighed. De vandtætte støvler er ideelle til enregnfuld dag.

Engelske Dr. Martens er et andet stort mærke, der med deresmiltærprægede støvler har fået opmærksomhed hos punkere såvel som hos mods ogstilbevidste individer. De tykke såler, gule kanter og glinsende farver ellerden matte, sorte farver passer som fod i hose med en bomberjakke eller enelegant jakke i en grå nuance.

Vi har mange andre mærker inden for støvlekategorien, vikan blot nævne Björn Borg, Rieker, Kavat, Cat, Primeboots og mange, mange andre.Inden for dette segment har vi faktisk samlet hele 655 par støvler, så du kannaturligvis altid finde din favorit her hos os.

Side 1 af 21

1218 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×