Søg efter favoritskoene her!

Boots & Støvler

|

Side 1 af 1

Chukka boots, også betegnet som ørkenstøvler, har fåetnoget af en genkomst i de seneste år. De fleste foretrækker deres chukkas i ruskind,men skoene findes i mange forskelligartede materialer og modeller. Husk dogaltid at pleje dine ørkenstøvler, det forlænger nemlig deres levetid.

Chukka boots blev oprindeligt anvendt af militæret, menblev særligt populære i 1940’erne og 1960’erne, hvor de blev en del afhverdagsmoden. I dag er skoene først og fremmest populære hos det mandligesegment, men der er også mange piger, der er faldet for de forskelligemodeller.

Et par flotte chukka boots løfter efterårsstilen med fåmidler. Match dine chukka boots med et par chinos eller jeans samt beigefarvedeeller brunlige skjorter. Eller hvad med en flot uldjakke? Enkelheden er i fokusgrundet de få syninger, få snørehuller og et rent design.

Clarks: Først og størst

Clarks er et af vores mest eftertragtede mærker inden forchukka boots. Det var rent faktisk det engelske mærke, som skabte en af verdensførste og mest populære chukka-modeller. Clarks’ Desert Boot blev udviklet i1950’erne, men havde svært ved at vinde indpas. Det ændrede sig imidlertid, damagasinet Esquire begyndte at reklamere for skoen. Avisens moderedaktør, OskarSchoefler, var vild med skoen og gav den derfor ekstra spalteplads, både medtekst og billede. Det førte senere til, at Bronson Davies søgte om at få lovtil at repræsentere virksomheden i USA, der gennem længere tid kun havdeeksisteret i Storbritannien.

Undskyld, at vi gentageros selv. Men de fungerer virkelig til alt.

Ja, vi ved det godt. Vi siger det ret ofte - og om retmange forskellige sko: Vores sko passer til stort set alt, og de er med til atskabe en helt ny stil, der på ingen måde ”ødelægger” din personlige stil.

Men! Når det gælder chukkas og ørkenstøvler, er det meresandt end nogensinde. De fungerer virkelig til alt takket være det strømlinededesign, den diskrete udstråling og det subtile udtryk. Et par ørkenstøvler kanmed fordel anvendes sammen med et par jeans, chinos, fløjl og passer ogsåperfekt sammen med bomberjakker, frakker, denimjakker, vinterjakker og altmuligt andet. Husk, at et par flotte ørkenstøvler først og fremmestsymboliserer enkelhed. En enkelhed, der dog kan løfte din stil på etsplitsekund. Enkelhed rækker ofte meget længere, end hvis man prøver alt på éngang.

Vil du matche dine ørkenstøvler endnu mere præcist, så gåefter et par denimfarvede bukser sammen med et par lyse støvler. Kontrastenbliver både tydelig og trendy.

Vær også opmærksom på, at et par ørkenstøvler eller chukkasoftest er fremstillet i ruskind, der ikke just er ideelt til de nordiskevinterforhold. Du kan naturligvis godt imprægnere og rense dine ruskindssko,men opholder du dig ofte ude i sne og regn, så gå i stedet efter et par chukkasi læder.

Side 1 af 1
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×