Søg efter favoritskoene her!
303

Lammeskindsstøvler

Fåreskindsstøvler

 

Engangfandtes de næsten kun i Australien. Langt væk fra catwalken, berømtheder ogsukkende blikke. Så skete der noget - og Ugg sås overalt. Det australske mærkeskabte ikke kun en trend, men et fænomen. I dag er fåreskindstøvler meget eftertragtede,og mange mærker har sat deres eget stilfulde touch på denne type sko. Her harvi samlet alle vores mærker, og du kan vælge mellem Ugg, Shepherd, Duffy ogmange andre.

 

Hvorfor fåreskind?

 

Fåreskinder godt på mange måder. Bl.a. absorberer materialet fugt, så fødderne holdesvarme og komfortable, selv når det regner, og når fødderne sveder. Fibrene iulden bevirker, at ulden føles tør, selvom den indeholder så meget som 35% fugt.Fibrene udsender energi, når de modtager vanddamp. Fåreskindet sender denabsorberede fugt ud i luften syv gange hurtigere end syntetiske materialer! Enanden god ting er, at vores egen temperatur reguleres bedre, og derfor svederman ikke nær så meget i uld og lamme- og fåreskind. Andre fordele er, atmaterialet er nemt at tage hånd om, for der er jo faktisk en grund til, at gimmere,væddere og lam trives udendørs, uanset vejrforholdene. Deres uld er på en mådeselvrensende takket være det naturlige fedtindhold, og det er ofte nok at luftesine fåreskindssko for at holde dem friske i længere tid. Vi kan blive med atopliste plusser, for der er altså masser af fordele, bl.a. at materialet følesbehageligt mod huden, er mere modstandsdygtigt over for bakterier, aktivererblodcirkulationen og immunforsvaret. Og materialet føles næsten aldrig koldt.

 

Tøj, der matcher dinefåreskindsstøvler

 

Deter ofte meget nemt at matche sit tøj med et par fåreskindsstøvler, selvom detnaturligvis kommer meget an på den enkelte model. En sjov ting, du kan prøve,er at matche dine sko med din egen hudfarve - det giver et naturligt udseende,der effektivt understøtter resten af ??dit tøj. Lange trøjer er en andenperfekt beklædningsgenstand - helst i grå eller beige. Hvad med at prøve enstilfuld blazerjakke eller endda en kort bomberjakke? Mønstrede bluser passergodt sammen med et par fåreskindssko, og har du lyst til at gå hele vejen, kandu forsøge dig med frynsede jakker.

 

Plej dine fåreskindsstøvler

 

Hvisydersiden af ??dine fåreskindsstøvler er ruskind, bør du altid tænke på dette:Selv hvis du imprægnerer støvlerne, er ruskind ikke et optimalt materiale tilsne og regn. Der er en risiko for, at dine støvler mister pasformen og ser slidteud, hvis de bliver ”angrebet” af våd sne og vejsalt. Mudder er heller ikkenogen god idé. Selv hvis ydersiden er fremstillet i behandlet læder, bør duimprægnere støvlerne, men du kan dog med god samvittighed bruge skoene i vådtvejr og snevejr, husk blot at give dem en regelmæssig pleje.

Side 1 af 6
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

303 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×