Lammeskindsstøvler

239 resultater

Engang fandtes de næsten kun i Australien. Langt væk fra catwalken, berømtheder og sukkende blikke. Så skete der noget - og Ugg sås overalt. Det australske mærke skabte ikke kun en trend, men et fænomen. I dag er lammeskindstøvler meget eftertragtede, og mange mærker har sat deres eget stilfulde touch på denne type sko. Her har vi samlet alle vores mærker, og du kan vælge mellem Ugg, Shepherd, Duffy og mange andre.### Hvorfor lammeskind?

lammeskind er godt på mange måder. Bl.a. absorberer materialet fugt, så fødderne holdes varme og komfortable, selv når det regner, og når fødderne sveder. Fibrene i ulden bevirker, at ulden føles tør, selvom den indeholder så meget som 35% fugt. Fibrene udsender energi, når de modtager vanddamp. lammeskindet sender den absorberede fugt ud i luften syv gange hurtigere end syntetiske materialer! En anden god ting er, at vores egen temperatur reguleres bedre, og derfor sveder man ikke nær så meget i uld og lamme- og lammeskind. Andre fordele er, at materialet er nemt at tage hånd om, for der er jo faktisk en grund til, at gimmere, væddere og lam trives udendørs, uanset vejrforholdene. Deres uld er på en måde selvrensende takket være det naturlige fedtindhold, og det er ofte nok at lufte sine lammeskindssko for at holde dem friske i længere tid. Vi kan blive med at opliste plusser, for der er altså masser af fordele, bl.a. at materialet føles behageligt mod huden, er mere modstandsdygtigt over for bakterier, aktiverer blodcirkulationen og immunforsvaret. Og materialet føles næsten aldrig koldt.

Tøj, der matcher dine lammeskindsstøvler

Det er ofte meget nemt at matche sit tøj med et par lammeskindsstøvler, selvom det naturligvis kommer meget an på den enkelte model. En sjov ting, du kan prøve, er at matche dine sko med din egen hudfarve - det giver et naturligt udseende, der effektivt understøtter resten af ??dit tøj. Lange trøjer er en anden perfekt beklædningsgenstand - helst i grå eller beige. Hvad med at prøve en stilfuld blazerjakke eller endda en kort bomberjakke? Mønstrede bluser passer godt sammen med et par lammeskindssko, og har du lyst til at gå hele vejen, kan du forsøge dig med frynsede jakker.

Plej dine lammeskindsstøvler

Hvis ydersiden af ??dine lammeskindsstøvler er ruskind, bør du altid tænke på dette: Selv hvis du imprægnerer støvlerne, er ruskind ikke et optimalt materiale til sne og regn. Der er en risiko for, at dine støvler mister pasformen og ser slidte ud, hvis de bliver ”angrebet” af våd sne og vejsalt. Mudder er heller ikke nogen god idé. Selv hvis ydersiden er fremstillet i behandlet læder, bør du imprægnere støvlerne, men du kan dog med god samvittighed bruge skoene i vådt vejr og snevejr, husk blot at give dem en regelmæssig pleje.

Ukiuk Brown
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 4

239 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK