Vandrestøvler

653 resultater

Vandrestøvler – eventyrerens fodtøj

Fra betagende bjergudsigter og brusende floder til idylliske landsbyer og skovens larmende stilhed. Med det rette fodtøj kan du opleve de fjerneste afkroge af verden i dit helt eget tempo, hvad enten du er garvet friluftsmenneske eller nybegynder i naturen. En vandretur er en unik måde at udforske og opleve på og samtidig glemme alt om hverdagens stress og jag. Der findes vandreture for enhver, hvad enten man er til dansk landidyl, storslået alpenatur eller den tørre, australske outback. Tag familie og venner under armen eller medbring dine vandrestøvler som eneste rejsekompagnon!

Vandrestøvler til ethvert klima

Nye vandrestøvler bør vælges med omhu, og valget bør afspejle de ture, støvlerne skal bruges til. Forhold såsom vind og vejr er nemlig afgørende for, hvad dine fødder har brug for. Som hovedregel skal du gøre op med dig selv, om du har brug for en vandtæt eller åndbar støvle. Skal du vandre under våde, kolde forhold er en vandtæt støvle at foretrække. Med en vandrestøvle af GORE-TEX eller kraftigt læder kan du holde fugten ude og fødderne tørre, og i lavere temperaturer vil den lavere åndbarhed som regel ikke være et problem. Skal du derimod vandre i et tørt, varmt klima, skal åndbarhed og ventilation helst være i højsædet, hvorfor tyndere lædertyper og nylon-mesh vil være et oplagt valg.

Vandrestøvler som en investering

Et par gode vandrestøvler bør betragtes som en investering, og jo bedre de plejes, desto flere fantastiske eventyr kan du tage dem med på. Plejen afhænger af støvlernes materiale, men fælles for alle vandrestøvler er, at en god udluftning efter brug kan gøre underværker. En fuldlæderstøvle skal altid imprægneres, før den tages i brug og i øvrigt løbende vedligeholdes med læderfedt, som gør støvlerne smidige. En GORE-TEX-støvle skal derimod plejes med en særlig spray eller creme, der holder ydermaterialet smuds- og vandafvisende uden at tilstoppe GORE-TEX-membranen. Har støvlerne gummikanter kan disse med fordel plejes med silikone et par gange årligt for at undgå, at gummiet udtørrer og knækker.

Køb vandrestøvler med fordele på Footway

På Footway.dk finder du et bredt udvalg af vandrestøvler til dit næste store eventyr, hvad enten du planlægger at blive i det flade, danske landskab eller kaster dig ud i Norges ubarmhjertige vinterlandskab. Når du køber dine vandrestøvler på Footway, får du en lang række fordele med i købet. Vandrestøvler er som sagt en investering, og med hele 180 dages fortrydelsesret har du god tid til at overveje købet grundigt. Vi tilbyder desuden gratis fragt og retur samt hurtig levering, så du kan komme af sted med det samme!

56629 Black
UDSALG
Corin White
UDSALG
Side 1 af 11

653 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK