adidas Originals Børnesko Online

314 resultater

Smarte adidas Originals til børn

De stilfulde adidas Originals sko til børn er lavet med et fokus på holdbarhed og komfort. Skomodellen har en blød overdel, der som regel er lavet af læder og syntetiske materialer, alt sammen af den bedste kvalitet. adidas Originals børnesko har desuden en blød gummisål, der giver et behageligt trin og som er tilpasset fart og hurtige spring. Modellen passer til mange forskellige stilarter og tøj, så du kan sætte dem sammen med smarte jeans og en t-shirt for en afslappet stil eller pæne bukser og en skjorte for et mere velklædt look.

Med adidas er du sikret kvalitet og komfort

adidas blev grundlagt for næsten hundrede år siden og har med tiden vokset sig til en gigant inden for skobranchen. adidas' grundlægger Adi Dassler var måske taknemmelig for den konflikt, der opstod mellem ham og hans bror med hensyn til skoproduktionen og som resulterede i, at de gik hver til sit, og Adi grundlagde adidas. Resten er historie! Det trestribede logo er i dag at finde rundt omkring i verden, og adidas-sko bæres af både unge og gamle, sportsentusiaster og professionelle, berømte og almindelige mennesker. Det er lige meget, hvem du er - adidas Originals er for alle.

Tag hånd om dine smarte adidas Originals

Når du har købt dine nye adidas Originals sko til børn er spørgsmålet jo, hvad i alverden du gør for at holde dem rene og pæne længere? Bukseben kan smitte af på dem, snavs kan sætte sig fast, og jorden, du går på, synes at gøre alt for, at dine flotte sko skal blive beskidte. Men der er måder at holde dine adidas Originals for børn pæne. Skab en daglig rutine, hvor du tager ti minutter, når du kommer hjem, til at tørre dine sko af med en fugtig klud. Det er fint med lidt sæbe og vand eller en dråbe opvaskemiddel på kluden. Sorte mærker på gummisålen kan du mirakuløst fjerne med et viskelæder!

Køb adidas Originals børn online på Footway

Hvis du er et ægte adidas fan, er adidas Originals børnesko lige noget for dig. Skoene passer til alt, lige fra stramme jeans eller træningsdragten, til mørke shorts med skjorte eller en kort nederdel i pastelfarver. Du finder de tre klassiske striber i forskellige designs, enten som lange striber af materiale eller som lufthuller på adidas Originals, og den lækre kombination af materialer giver en skøn kontrast samt et frisk og trendy look. Hos Footway kan vi tilbyde et hav af adidas Originals, som kommer i alle tænkbare farver og designs, men som alle har samme fantastiske kvalitet og fremragende komfort. Footway leverer hurtigt dine nye, smarte adidas Originals børn hjem til din dør.
Side 1 af 6

314 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×