Boots & Støvler Børn

1.788 resultater

Støvler og boots til børn

Børn har mere end nogen andre brug for gode sko og støvler til de kolde årstider. Vind og vejr kan nemlig ikke stoppe de yngste fra at tumle rundt og lege udendørs, og hvad enten der skal løbes om kap, bygges snemænd eller kælkes, er det vigtigt med det rigtige fodtøj til at holde tæerne varme og tørre. Du går aldrig galt i byen med et par praktiske ECCO-støvler eller Timberland-sko, som klarer alt fra de våde gåture til de lange udflugter med skolen eller børnehaven. Mærker som UGG og Kavat holder også på varmen, men er ofte lidt finere i designet og passer perfekt til en tur ind til byen.

Pas godt på støvler og boots til børn; så passer de på fødderne

Et par gode støvler kræver god pleje. Hvis du har at gøre med lidt finere læderstøvler, skal disse imprægneres før, de tages i brug, og også gerne flere gange løbende, for at beskytte dem. Når børnene har tilbragt en eftermiddag ude, er støvlerne med stor sandsynlighed blevet godt snavset til. Det værste snavs kan tages med en børste, når det er tørt, og de slemmere pletter kan oftest fjernes med en fugtig klud eller svamp. Er skoene våde, skal de åbnes op og tørre i eget tempo – aldrig på en radiator eller et andet varmeelement, da dette kan ændre på form og størrelse.

Seje og flotte støvler og boots til børn

Det store, tykke vintertøj er måske ikke lige så elegant som sommertøjet, men det skal ikke forhindre dig i at klæde ungerne med stil. Et par vinterstøvler er ofte store og lidt tunge, hvorfor de med fordel kan bæres med en lidt finere vinterfrakke for at balancere looket. Er støvlerne sorte eller brune, hvad der ofte er tilfældet, vil dit barn elske at kombinere den med en jakke eller anorak i en smart, glad og strålende farve! Finere læderstøvler tager sig derimod rigtig godt ud med eksempelvis tykke uldstrømpebukser, en vinterkjole og en jakke i en afdæmpet farve. Prøv at lade skoen bestemme looket!

Køb støvler og boots til børnene på Footway

På Footway.dk finder du et enormt udvalg af sko og støvler til familiens mindste. Uanset om du kigger efter praktiske, varme støvler med kraftigt for til snedagene eller finere støvletter af læder, kan du finde dem her – og med masser af fordele! Vi lover hurtig levering med gratis fragt, og skulle du være utilfreds med produktet, sender du det naturligvis også retur uden omkostninger. Oven i hatten får du hele 180 dages fortrydelsesret, så du har masser af tid til at overveje dit køb! Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige støvler til dit barn.

Oden Ep Blue
UDSALG
Side 1 af 30

1788 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK