Kraftige støvler, Børn

264 resultater

Sammen med en flot bomberjakke, en frakke eller en mørk vinterjakke. Selskabet spiller næsten ingen rolle for vores elskede støvler. De løfter næsten hvert et outfit. Her har vi samlet alt under kategorien støvler, og vi håber, at det er her, at du finder dine nye favoritter.Det er trods alt ikke kun i efteråret, at vi kan anvende vores støvler. De kan benyttes hele året rundt, særligt i vinterperioden og i foråret.

Støvler og bohemestilen

En stor del af 2015 er blevet farvet og præget af en bohemestil med et hippieduftende præg, og det har blot været med til at gøre støvlerne endnu flottere. Trøjer, jakker og uldskjorter samt rullekraver og større smykker er med til at give dine Dr. Martens eller Timberland-støvler ekstra liv, og de får noget af et løft. Hvide støvler er blevet endnu mere populære, ligesom de beigefarvede, og de fungerer begge fantastisk sammen med ternede skjorter og sågar en kjole, der er casual i stilen. Denne type match er også med til at gøre støvlerne anvendelige i sommeren. Kombinér blot dine støvler med et par korte denimshorts. Det er med til at understrege den flotte bohemestil i endnu højere grad.Men hvilket mærke skal man vælge? Der findes jo et hav af forskelligartede - og flotte - støvler, så det kan være ret svært at vælge. Du skal naturligvis først og fremmest gå efter din egen stil og de ting, du er vild med. Men vi har her valgt at give dig et par tips til nogle af markedets mest populære mærker, når det gælder støvler.

To giganter - og mange andre

Timberland er det mere eller mindre klassiske mærke, der med sine sandfarvede og vandtætte støvler har prydet fødder i hele verden. Et par Timberland var længe eftertragtede inden for musikmiljøet og især inden for hiphop-kulturen. I dag er Timberland dog langt mere end det. Faktum er, at de er verdens mest populære støvler. Et par Timberland kan nemt matches med et par skinny jeans og en lang, slank vinterjakke, når det er vinter. Om sommeren er det perfekt med et par korte denimshorts og en afslappet skovmandsskjorte. Er du på jagt efter et par funktionelle støvler, er Timberland også et godt valg. Disse støvler er blevet trendy med årene, men Timberland er først og fremmest blevet populære grundet deres alsidighed. De vandtætte støvler er ideelle til en regnfuld dag.Engelske Dr. Martens er et andet stort mærke, der med deres miltærprægede støvler har fået opmærksomhed hos punkere såvel som hos mods og stilbevidste individer. De tykke såler, gule kanter og glinsende farver eller den matte, sorte farver passer som fod i hose med en bomberjakke eller en elegant jakke i en grå nuance.Vi har mange andre mærker inden for støvlekategorien, vi kan blot nævne Björn Borg, Rieker, Kavat, Cat, Primeboots og mange, mange andre.

Oden Ep Blue
UDSALG
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 5

264 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK