Converse, Børn, Sko

139 resultater

Smarte Converse børn

Converses mange vidunderlige børnesko er de perfekte forårs- og sommersko til modebevidste børn og unge. Det verdensberømt skofirma Converse er nok bedst kendt for sin Chuckies, den hvide stofsko som blev en stor succes, da den udkom. Et par klassiske Converse børnesko bør, i følge os, findes i ethvert barns garderobe. De er stilfulde og du vælger yndlingsfarven og om de skal være høje eller lave. Det klassiske design passer til alle lejligheder og både til et par afslappede jeans eller en dejlig sommerkjole. Selv om Converse børn er lærredsko, holder de meget høj kvalitet og har en behagelig pasform.

Stofsko af høj kvalitet

Converse har helt fra start af fokuseret på lærredsko med en god gummisål. Skoene var så succesfulde og af så god kvalitet, at professionelle basketballspiller Chuck Taylor begyndte at bruge dem. Selve gummisålen giver foden en behagelig dæmpning og stoffet giver større fleksibilitet end bl.a. lædersko. Med flotte og praktiske huller i siden af skoene, får fødderne også en behagelig ventilation. Hvis du ønsker ekstra absorbering eller en strammere pasform omkring barnets fod, kan du altid lægge en ekstra sål i skoen. Du kan også vælge at lægge en varmere sål i dem, så dit barn kan bruge dem om efteråret.

Det er enkelt at tage hånd om dine Converse børn

Converse børnesko er behagelige lærredsko, som kan bruges det meste af året. Lysere modeller bliver naturligvis lettere beskidte, men heldigvis er det utrolig nemt at rengøre dine smarte Converse-sko. Hvis dit barn får små pletter på dem, kan det være nok at bruge lidt sæbe eller vaskemiddel samt lunkent vand til at gøre dem rene med. Eftersom skoene ikke har foring, kan du også praktisk nok vaske hele skoen af under vandhanen. Lufttør skoene efter vask, så limen ikke giver sig. Hvis du får grove pletter på, som er svære at fjerne, kan du vaske skoene i vaskemaskinen. Start med at fjerne snørebåndene og vask dem derefter ved omkring 30-40 grader.

Gennemse det brede udvalg af Converse børn online på Footway

Converse sko er og har været umådeligt populære, siden de første gang kom på markedet. Skoenes enkle design og komfortable pasform har gjort dem til et naturligt valg for mange. Sæt dem sammen med jeans, læder, en flot skjorter eller mønstrede stoffer og find din helt egen stil. Converse associeres ofte med forår og sommer, og de passer måske allerbedst til smarte jeansshorts eller en flot sommerkjole. Hos Footway finder du Converse børnesko i alle mulige designs og farver, og med et klik kan du have bestilt dit barns nye yndlingssko, som vil ankomme få dage senere med posten.

Posts about Converse
N
Nils Malayang -
G
Gunna Kampp -
Show more posts
Side 1 af 3

139 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK