Ecco Børnesko Online

82 resultater

Ecco børn lover komfort og kvalitet

Den kendte skoproducent Ecco laver lædersko af enestående kvalitet, der er egnede til alle lejligheder. I deres sortiment finder du alt fra pæne festsko til behagelige sportssko, og de er alle lavet med den største omhu og af de bedste materialer. Ecco laver desuden både komfortable og solide sko, sandaler og støvler til voksne såvel som unge og yngre børn. Udvælg f.eks. et par smarte Ecco børnesko af læder og syntetisk materiale eller et par behagelige og bløde sandaler, der giver masser af luft til dit barns fødder. Find det næste Ecco-fodtøj online med Footway og forkæl barnet med høj kvalitet og skøn komfort.

Familieejede Ecco tilbyder kvalitetssko verden over

Danske Ecco blev grundlagt af Karl Toosbuy i 1963 i den lille by Bredebro. Siden da har firmaet og salget vokset enormt, og i dag er Ecco et af de største skomærker i verden. På grund af den høje efterspørgsel på Ecco-sko, er produktionen med årene blevet flyttet uden for Danmarks grænser til Portugal. Efter Karl Toosbuys død overtog datteren Hanni succesfulde Ecco, og den familieejede virksomhed sælger i dag deres sko og andre lædervarer i hele 88 lande. Børn og voksne kan verden over nyde Eccos fantastiske kvalitet, komfort og prisværdighed.

Miljøbevidsthed og stærke materialer hos Ecco børn

Det tog omkring tyve år for Karl Toosbys i første omgang meget lille virksomhed at vokse. I 1980 nåede Ecco dog en milepæl, da det havde solgt over en million sko. Ecco sko, støvler og sandalers popularitet har meget med kvaliteten af firmaets materialer at gøre, og det stærke læder anvendes ikke blot til fodtøj men også inden for sportsbranchen og bilindustrien. Ikke nok med at skogiganten producerer enestående Ecco voksen- og børnesko for enhver smag, virksomheden er også miljøbevidst. Firmaet arbejder nemlig med et forskningsprogram, der er dedikeret til at forbedre den effekt, som læderproduktion kan have på miljøet.

Ecco børn online på Footway

Eccos rejse har været lang, men virksomheden bliver ved med at vokse og ekspandere til nye markeder. I 2013 blev der for eksempel solgt hele 20 millioner Ecco-sko i verden. Hos Footway finder du masser af smarte sko fra Ecco til folk i alle aldre. Invester for eksempel i et par vandtætte støvler med højt skaft, smarte Ecco børnesko til sport eller et par luftige sandaler til den danske sommer. Vælg favoritterne med hjælp af Footways effektive filtre og modtag dem med posten inden for få arbejdsdage. Vi håber, at du finder det, du leder efter; held og lykke!

Side 1 af 2

82 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×