Loafers, Børn

9 resultater

Loafers - komfortable sko med masser af personlighed

Man forbinder ofte loafers med et klassisk skodesign for mænd. I dag fås loafers imidlertid både til mænd og kvinder. Skoene egner sig ligeledes til både hverdag og fest. Fordelen ved loafers er, at de føles vidunderligt komfortable på fødderne, og de kan nemt kombineres med et jakkesæt, et par kakishorts eller en smuk hørnederdel. De har ej heller snørebånd, hvorfor det er nemt at glide ind og ud af skoene uden først at skulle fumle med snørebåndene. Selvom fokuspunktet først og fremmest er komfort, er et par loafers altid lig med en god stil. De bliver fremstillet af alt fra læder til tekstil og ruskind. Størrelsen er ikke et problem, da denne type sko ofte bliver fremstillet til såvel små som store fødder.

Loafers til alle anledninger

Loafers er en fællesbetegnelse for snørebåndsfrie sko, ligesom mokkasiner og slip-ins. Du kan bruge et par loafers til næsten ethvert outfit, uanset om du er på ferie eller på vej til arbejde. Det er ligeledes en sko, der passer til både unge og voksne, der er på udkig efter noget komfortabelt og stilfuldt til fødderne. Eftersom det er en åben sko, holder dine loafers fødderne kølige og luftige. Du kan vælge loafers i en række forskellige farver og modeller, men er du ude efter en helt klassisk sko, der matcher med næsten alt i garderoben, anbefaler vi en klassisk variation i lyst eller mørkt læder.

Fra London med stil

Ordet "loafer" stammer oprindeligt fra Nordamerika, og skoens form er næsten identisk med den klassiske mokkasin. De allerførste loafers blev skabt i London tilbage i 1847 af skomageren Wildsmith Loafer. De var tiltænkt som en fritidssko. Skoen blev oprindeligt kaldt "penny loafer", og den voksede i popularitet. Faktisk så meget, at man i USA begyndte at anvende de forskellige loafers sammen med jakkesættet. Over tid begyndte andre skoproducenter også at designe loafers i forskellige farver og mønstre. De klassiske frynser på skoens front er siden blevet et kendetegn for loafers, men i dag kan du også finde de mere glamprægede detaljer, der har givet navn til en ny type af loafers, "Gucci"-loaferen.

Loafers på Footway.dk

Footway har et rigt udvalg af loafers i læder og ruskind til både mænd og kvinder. I sortimentet kan du finde modeller fra Rieker, Bugatti og Marc O'Polo med et højt og lavt hældesign, der er perfekt til både arbejdssættet og fritidstøjet. Takket være vores smarte filterfunktion kan du spare tid, vælg blot farve, størrelse og mærke, før du begynder kigge at kigge på hele udvalget.

Side 1 af 1

9 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK