Kavat Børnesko Online

485 resultater

Kavat børn af høj kvalitet

Kavat er børnenes bedste ven. De stilfulde og funktionelle børnesko og -støvler har gjort Kavat til et utrolig populært skomærke blandt de yngste, og skoene er den perfekte følgesvend ud på de mange eventyr, som børn tager dem med ud på. Kavat børnesko er solide og modstandsdygtige og kommer desuden i forskellige farver og designs. Ikke nok med, at det er fodtøj af høj kvalitet, Kavat er også fokuserede på miljøvenlig produktion. Bestil favoritparret hos Footway og und dit barn dejlig komfort, god holdbarhed og flot stil.

Svenske Kavat børn er modstandsdygtige og af høj kvalitet

Svenske Kavat blev dannet i 1945 af Ragnar Karlsson, som arbejdede på C.A. Jonssons skofabrik i den lille by Kumla uden for Örebro. Ragnar lavede sko til børn, kvinder og mænd, men ikke for noget eget mærke, kun for andre, eksisterende skomærker. Det tog lidt over 30 år inden Ragnars søn, Bengt, valgte at starte produktionen under et eget varemærke, dvs. Kavat, opkaldt efter familiens hund. Navnet har dog også lidt dybere betydninger. Kavat betyder nemlig modig eller kæk, hvilket opsummerer, hvad mærket står for. Kavat står stadig for stabil, høj kvalitet i en tid med masseforbrug, og et par Kavat børnesko skal kunne modstå tidens tand.

Miljøvenlige og holdbare Kavat børn

I dag er miljøtænkning mere udbredt end nogensinde før. Stadigt flere bliver bevidste om, hvordan vores verden påvirkes af den enorme produktion og det konstante forbrug. Kavat tænker på miljøet, og i 2008 kom deres første sko, som var lavet efter reglerne for Den Europæiske Unions Eco-label. Dette gjorde Kavats mest populære model, børneskoen Edsbro, til verdens første øko-mærkede børnesko. Der er nogle vigtige ting at tænke på, når det drejer sig om børnesko og -støvler. Husk at de smås fødder vokser meget hurtigt og flytter sig mere rundt i skoene end hos voksne, så køb sko med plads. Tænk også på, at mindre fødder sveder mere end vores større, så bær passende strømper i Kavat børnesko.

Kavat børn er tilgængelige online på Footway

Børn er helt klart de bedste anvendere af fodtøj, takket være deres konstante nysgerrighed og eventyrlyst. De tager skoene med ud på opdagelse på en helt anden måde end voksne gør; gennem skove, sand, grus og højt blandt grønne trækroner. På Footway har vi mange solide og behagelige Kavat børnesko, støvler og sandaler, og du vælger frit mellem de mange smarte modeller. Nyd flotte og luftige sandaler til de yngste eller faste og forede støvler til de køligere eventyr. Footway leverer hurtigt til dit valgte leveringssted og tilbyder desuden fri fragt, hvis du skulle få brug for at bytte eller udskifte dine Kavat-sko for børn.
Side 1 af 9

485 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×