Nike Børnesko Online

99 resultater

Populære Nike for børn

Nike er kendt for at være innovativ og trendsættende og har opbygget en position, som gudinde på tronen over sportstøj og -sko. Verdensberømte Nike laver alt fra løbe- og fodboldsko til basketball- og golfsko i mange forskellige designs og til alle aldersgrupper. Mærket bliver jævnligt set i medierne, når kendte sportsstjerner eller popstjerner bærer dem i forskellige sammenhænge. Med et par Nike børnesko kan børn og unge nyde komfort og kvalitet, som bygger på mange års erfaring. Børnene kan samtidig føle sig lige så smarte som deres idoler, som normalt bærer Nike, f.eks. Christiano Ronaldo og Mo Farah, når de tager et par stilfulde og flotte Nike-sko på.

Berømte Nike er stadig en succes

Nike blev dannet i 1964 under navnet Blue Ribbon Sports, men blev i 1971 til Nike. Skofirmaet fik sit navn fra den græske gudinde Nike og er gennem årene blevet et af verdens største mærker inden for sko og sportstøj. Nike løbesko fik stor succes i 1970’erne og 1980’ernes løbe-boom, og takket vækket samarbejdet med basketballspiller Michael Jordan og produktionen af de utroligt populære Air Jordan-sko, oplevede Nike på det tidspunkt en af sine største salgssucceser nogensinde. Dengang ønskede hveranden voksen og barn at løbe rundt i et par Air Jordan, og det er lykkedes Nike at bevare denne popularitet til i dag. Nike børnesko er pålideligt fodtøj for ethvert behov.

Innovativt design og gode materialer for Nike børn

Der er noget magisk ved mærket Nike, som ikke blot er ensbetydende med kvalitet og stil, men som også er en livsstil og et koncept i sig selv. Nike børnesko er kendetegnet af et innovativt design, let vægt og alsidighed. De gør det lidt ekstra sjovt for børn at løbe og træne og sikrer, at dårligt og ubekvemt fodtøj ikke holder dem tilbage. Pleje af dine Nike børnesko kommer an på skoen og materialet. For sneakers er det generelt en god idé at fjerne lettere snavs med en fugtig klud og lidt opvaskemiddel, og hvis de får brug for en maskinevask, bør det ske på 30 grader.

Nike børn findes online på Footway

Gør det enkelt for dig selv og bestil det næste par Nike børnesko online på Footway. Når du køber sko hos Footway, nyder du lynhurtig levering, og hvis du skulle få brug for at bytte størrelse eller skomodel, er der gratis fragt hos Footway. Det kan være en god idé at måle barnets fod og følge Footways størrelsesguide, inden du bestiller. Husk også, at børns fødder vokser hurtigt, og at de bevæger sig mere i fodtøjet end voksne, så sørg for god plads i Nike børnesko. Find barnets yndlingspar på Footway og bestil allerede i dag.
Side 1 af 2

99 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×