Stilethæle, Børn

0 resultater

Stiletter - sko, der ånder af glamour

Højhælede sko er det naturlige valg for modebevidste kvinder, der ønsker at føle sig ekstra godt tilpas, når de går til fest. Ønsker man at gå skridtet videre, kan man vælge stilethæle med en tyndere og højere hæl i et flot design, som giver et ekstra strejf af glamour til det elegante outfit. Stiletter bliver ofte associeret med luksus, glamour og fest. Udvalget byder på smukke designerpumps, romantisk inspirerede sandaletter og stiletter i en klassisk stil, der aldrig går af mode.

En sko til de helt særlige anledninger

Stiletter, uanset om det handler om støvler, sandaler eller pumps, kan bogstaveligt talt forvandle dit outfit fra et kedeligt outfit til at blive ekstraordinært. Et par stramme jeans med en smuk bluse kan pludselig gå fra et stilfuldt hverdagslook til at blive et glamourøst outfit, hvis du vel at mærke matcher det med et par smarte stiletter. Inden for stiletudvalget kan du finde alt fra plateausko med hæle til klassiske modeller i mange forskellige farver og mønstre. Neutrale toner som sort, brun og beige er velegnet til det stilrene jakkesæt, mens et par lækre pumps i pink eller koral tilføjer en ekstra flair til festtøjet.

En nytilkommer i skoverdens historie

De relativt tynde høje hæle blev mere almindelige i slutningen af ??1900-tallet. Som tiden gik, blev stilethæle mere kendt for deres design end for deres evne til at give højde og længde til ??benene. De blev især forbundet med femme fatale-looket og blev først og fremmest betragtet som en forførende beklædningsgenstand. Efter den indledende popularitetsbølge i 50'erne nåede stiletterne deres mest raffinerede form i de tidlige 60'ere, hvor tæerne i skoene var næsten lige så tynde som stilethælen selv. Gennem årene er man gået mere og mere tilbage til de mere afrundede og lidt tykkere ydersåler. Stilethælene fik et comeback i 80'erne, men forsvandt næsten ud af billedet i løbet af 90'erne, da man gik over til at bruge de noget kraftige blokhæle. Den slanke stilethæl fik derimod en genkomst efter år 2000, hvor de unge kvinder begyndte at bruge stiletter på arbejdspladsen, typisk i kombination med slim fit jeans.

Køb dine stilethæle på Footway

KG by Kurt Geiger, Calvin Klein og Steve Madden er nogle af de kendte mærker, der ofte bliver forbundet med stilethæle. Samtlige mærker kan findes her på Footway. Den øgede interesse og muligheden for at kombinere dem med hverdagstøjet har bidraget til, at flere sko når butikkerne. Find dine højhælede sko på Footway!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK