Pumps & Højhælede, Børn

6 resultater

Sko med hæl til børn

Hvorfor er det egentlig kun mor, der må gå i sko med hæl? Hvis du har en datter, er du sikkert flere gange blevet stillet dette spørgsmål, men faktisk kan du også købe sko med hæl til børn – en lav hæl, naturligvis, så børnene ikke falder eller vrikker om! Var det noget med en bedårende træsko-sandal fra Tessa & Mimmi Clogs til en sød sommerkjole? Eller måske de lidt finere modeller fra Mohedatoffeln i blomstrede mønstre, som er perfekte til restaurantbesøg og særlige lejligheder? Går din datter til dans, vil hun uden tvivl blive begejstret for en elegant, sølvfarvet sandal med lav hæl og pyntesten; lige til festens flotte dansegulv!

Gode pleje til gode børnesko med hæl

De fleste sko med hæl til børn vil blive brugt til specielle lejligheder såsom familiefest, dans eller middag i byen. Derfor slides de ikke så hurtigt og kræver ikke en masse pleje. Alligevel kan de selvsagt blive lidt beskidte. I det tilfælde kan du ofte duppe skidtet ved med en fugtig svamp eller klud – og vupti, så er de fine sko pæne igen. Er dele af skoen fremstillet i læder, kræver dette, at du imprægnerer skoene før, de tages i brug, og løbende pudser dem og smører med lædercreme. Et par sko med hæl er enhver lille piges drøm – jo bedre, de plejes, desto længere holder drømmen!

Børn til fest og hverdag i sko med hæl

Alt afhængigt af hvor festlig og elegant skoen er, kan den kombineres med mange forskellige outfits. En afslappet sandal eller træskolignende model vil tage sig rigtig godt ud med en nederdel eller et par sjove shorts med motiver. Eller hvad med at prøve noget anderledes, men utrolig sødt, og matche med et par overalls og en lille skovmandsskjorte? De lidt finere modeller til dans eller fest kan passende parres med en fin nytårskjole med pailletter eller sløjfe i ryggen, eller måske en sød blondetop og en glad nederdel for et mere nedtonet festlook.

Forkæl de små med et par sko med hæl fra Footway

På Footway.dk finder du med god sandsynlighed et par sko med hæl, der vil få dit barn til at juble af glæde. Og måske du selv kommer til at juble, når du hører om de mange fordele, der er, når du handler sko hos Footway! Ikke nok med, at både fragt og returforsendelse er gratis. Du får også hele 180 dages fortrydelsesret, så du har god tid til at beslutte dig for, om skoen er rigtig – på den måde kan fødselsdags- og julegaver købes i rigtig god tid. Vi bestræber os på at sende pakken så hurtigt som muligt, så dine varer leveres til den ønskede adresse inden for få dage.

Side 1 af 1

6 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK