Træsko Børn

4 resultater

Fra hverdagssko til et modefænomen: Flade træsko

Fra landlige fritidssko til catwalkens hotteste modeitem - træskoene har en lang historie bag sig. Nu til dags fås de i en række forskellige modeller og farver, og denne, i første omgang, traditionelt svenske sko, er nu blevet et verdensfænomen, som alle ønsker at bære. Clogs eller lavhælede træsko kan beskrives som en af ??modens største overraskelser, for hvem i alverden kunne have forestillet sig, at netop disse sko, som tjenestepigerne bar i gamle dage, når de malkede køerne, ville blive sådan en efterspurgt basisgenstand i garderoben? Ikke mig!

Sommer og sol - og træsko på fødderne

Intet signalerer ""sommer"" så tydeligt som bare ben og træsko, så når du skal ud på en picnic eller til en sommerfest i det grønne, bør dette være dit førstevalg. Men træskoene er ikke blot velegnede til de dejlige dage på landet - ved at kombinere en mønstret eller overdimensioneret skjorte med et par shorts og flotte flade træsko kan du sammensætte et lækkert, bohemelook, til når du skal i byen eller hænge ud med vennerne. Ønsker du at tiltrække alles opmærksomhed, kan du vælge et par i en skinnende, sjov farve eller med et flot mønster. Træskoene fik sit comeback for nogle år siden, og det er en model, der passer til enhver smag. Du behøver ikke at lede længe efter det par, der passer perfekt til din stil.

Den moderne version blev født i 70'erne

Træsko blev første gang anvendt i 1300-tallet, hvor de var med til at beskytte arbejdernes fødder. Men træskoen som en modetrend blev først populær tilbage i 70'erne, da ABBA gik sammen med Treton for at lancere deres egen kollektion med unisex-træsko. Björn og Benny udgav endda også sangen ""Træskofolket"", hvilket indebar, at alle ville gå rundt i skoene, og de ??blev såmænd kombineret med alt: Maxikjoler, bukser med vidde og denim-on-denim.

Flade træsko online på Footway

Ved hjælp af Footways smidige søgemaskine kan du hurtigt og nemt finde et bredt udvalg af lækre træsko i din størrelse. Der er modeller fra mærker som: - Vagabond - Rieker - Sköna Marie - XTI - El Naturalista - Swedish Hasbeens - Soft Comfort Ønsker du at prøve denne tidløse trend, kan du lade din fantasi lege med alle de mulige kombinationer, indtil du finder et (eller måske flere!) par, som appellerer til netop dig. Så rock træskoene på en måde, der viser dine smukke ben og din kærlighed til sommeren og livet!

Side 1 af 1

4 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK