Sandaler & Tøfler, Børn

1.492 resultater

Sandaler og tøfler til børn

Der er ikke noget bedre, end når sommeren melder sin ankomst, og vintersko og gummistøvler kan skiftes ud med et par lækre sandaler, så tæerne kan ånde. Hvad enten familien skal på campingtur, badeferie i Italien eller nyde den danske sommer herhjemme, er et par gode sandaler en absolut nødvendighed for ethvert legesygt og eventyrlystent barn. Men når man kommer hjem efter en lang, spændende dag, er det nu dejligt at kunne hoppe i et par bløde tøfler og smække benene op. Børnene vil uden tvivl elske de forskellige Glerup-modeller i lækkert ud eller de utroligt behagelige og fluffy sutsko af blødt fåreskind fra Shepherd.

Luftige sandaler og uldne tøfler til børn over flere generationer

Sandaler og tøfler kræver som alle andre skotyper noget pleje, hvis de skal holde sig godt og se flotte ud i længere tid. Børn vokser hurtigt og passer kun deres sko i en kort periode, men det betyder ikke, at lillebror eller lillesøster ikke kan overtage dem. Vær opmærksom på, at plejen af skoene varierer afhængigt af materialet. Mange sandaler og hjemmesko skal imprægneres, inden de tages i brug, særligt sandaler, som primært anvendes udendørs, kan have brug for at blive smurt løbende. Et par uldne hjemmesko har godt af at komme udenfor og blive luftet, så du undgår lugten af sure tæer i stuen!

Flotte sandaler til fest og rare tøfler til hygge

Sandaler kan bruges i mange forskellige sammenhænge, særligt hen over sommeren og dens mange sjove og hyggelige aktiviteter. Hvis børnene skal ud på strand- eller skoveventyr eller måske spille bold med de andre børn i gaden, kommer du længst med et par praktiske, slidstærke sandaler kombineret med shorts og en T-shirt. Skal I derimod ud at spise middag med familien, vil et par elegante, sorte laksandaler gøre sig godt til en kjole og en sløjfe i håret. Tøfler har mere ensidigt formål, men kan også kombineres med mange outfits. Klassiske tøfler er perfekte med søndagstøjet, natkjolen eller joggingsættet, mens et par Birkenstocks med fordel kan bruges med eksempelvis nederdel eller løse jeans både på stranden, på jobbet og ude til frokost med vennerne.

Køb sandaler og tøfler til børn online på Footway

Her på Footway.dk finder du et enormt udbud af alverdens hjemmesko og sandaler til de mindste. Uanset om du mangler fine, elegante sandaler eller bløde, uldne sutsko, kan du med fordel købe dem her hos os. Du får desuden fri fragt på din bestilling, og vi garanterer en hurtig levering. Skulle der mod alle forventninger være et problem med varen, eller har du blot undervurderet sønnikes skostørrelse, kan du nemt sende skoene retur til os uden ekstra omkostninger. Du har desuden rigeligt tid til at gøre dette, da du får 180 dages fortrydelsesret med i købet!

Salt Blue 30
UDSALG
Moa Stone
UDSALG
Side 1 af 25

1492 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK