Crocssandaler, Børn

163 resultater

Foppa-tøflerne - skoene, der tog verden med storm

Mange elsker dem, og lige så mange hader dem. De er blevet rost og vraget. De er blevet kaldt det bedste og det værste inden for skomarkedet. Men én ting er sikkert: Vi kender dem alle. Foppa-hjemmeskoene er måske årtiets mest omtalte skofænomen, og når det kommer til sko, der er behagelige at gå i og kan bruges overalt, er det disse hjemmesko, der tager prisen.

Tøfler, som dine fødder vil forelske sig i

Foppa-tøfler, eller Crocs, som det oprindelige varemærke hedder, er designet til dig, der vil have det godt, uanset hvor du er. De er lige så funktionelle, når du bare skal være derhjemme og slappe af, som når du skal ud at gå en lang tur i skoven. Skulle du befinde dig i et vådt miljø? Denne type tøfler er både gode på tør og våd jord. Skal du til stranden? Dine Foppa-tøfler er nemme at rengøre fra sand og saltvand, og det er virkelig nemt at gå i dem, selv på sandede steder, og de er endvidere designet til at forhindre, at du skrider på underlaget. Luftcirkulationen holder dine fødder kølige, selv når det er varmt, og materialet føles behageligt, selv hvis du har en øm fod.

Derfor fik Foppa-tøflen sit navn

Foppa-tøflerne fik sit svenske navn efter ishockeyspilleren Peter ""Foppa"" Forsberg. Han var så uheldig at beskadige sin akillessene. Med dette begyndte en lang søgen efter et par sko, som han kunne gå i, uden at få ondt. Han opdagede ved et tilfælde Crocs, og de blev lynhurtigt hans foretrukne sko, eftersom han kunne bevæge sig frit i disse, uden at mærke noget til sin akillessene. Han lancerede efterfølgende disse sko i hjemlandet Sverige, og da han selv var med på så mange af reklamebillederne, blev skoene inden for kort tid omdøbt til Foppa-tøfler.

Foppa-tøfler online på Footway

Hos Footway kan du finde over 200 forskellige modeller inden for Crocs-sortimentet, og der er noget til alle i familien. Der er således farverige modeller til børnene og ensfarvede modeller, som du kan benytte til arbejde eller i byen. Figurer fra film og TV er populære blandt børnemodellerne, og hos Footway finder du bl.a. disse: - Frost - Biler - Hello Kitty - Star Wars - Plane Chocolate Prøver du et par Crocs, falder du pladask for dem. Når du først opdager, hvor dejlige de føles på dine fødder, og hvor praktisk det er at bruge dem, vil du aldrig skifte til andre sko.

Side 1 af 3

163 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK