Sneakers & Sportsko, Børn

3.522 resultater

Sneakers og sportssko til børn

De fleste børn er langt mere fysisk aktive i løbet af en dag end deres lærere og forældre. Cykelturen til skole, sjipning og tagfat i skolegården i frikvarteret samt fritidsaktiviteter som fodbold og gymnastik. Det kræver alt sammen sit fodtøj! Markedet bugner til stadighed med forskellige sneakers-modeller fra alle de store, klassiske sportstøjsfabrikanter. Nike, adidas og Hummel klarer ærterne, når der skal spilles håndbold, basketball eller løbes om kap. Men også andre mærker som Kavat og Primigi producerer de lækreste børnesneakers og sportssko til de yngste – perfekte til udendørs sjov og aktiviteter både i og efter skoletid.

Rene sneakers og sportssko til børn – det kan godt lade sig gøre!

Et par sneakers, der har været en tur på legepladsen, eller et par fodbold- eller håndboldsko, som har været med på weekendlejr, kan godt trænge til en kærlig hånd. Sportssko kan skrubbes rene med en klud eller børste og noget varmt vand, måske med lidt sæbe til de allerværste pletter. Nogle sneakers tåler endda en tur i vaskemaskinen, hvis de er helt uigenkendelige! Vær dog en smule varsom. Lad altid skoene tørre ved stuetemperatur frem for på en radiator eller i tørretumbleren, da dette vil ødelægge pasformen og kan ændre på størrelsen samt ødelægge materialet. Pas på børnenes sneakers, så kan de holde i meget længere tid og måske endda gives videre til lillesøster eller –bror.

Sneakers og sportssko til børn med stil

Sneakers, eller kondisko, som de også kaldes herhjemme, går med god sandsynlighed aldrig af mode. Børn er endda så heldige, at de kan have dem på hver eneste dag, fordi de blot skal møde i skole eller børnehave frem for på kontor med dresscode. Sportssko til børn passer selvsagt perfekt med sportstøjet: Fodboldsættet, gymnastikdragten eller løbetøjet, og selvfølgelig også i bilen på vej til ridning eller svømning. Men de kan også med fordel kombineres med hverdagstøjet. Prøv med et par flotte, hvide sneakers til kjolen og et par strømpebukser eller nogle sko i hurtige farver til at pifte de gamle jeans op.

Køb nye sneakers og sportssko til børnene på Footway

På Footway.dk tør vi godt garantere, at du finder de helt rigtige kondisko til dine børn, uanset hvad du leder efter. Vi tilbyder et væld af forskellige mærker eller modeller, så der er rigeligt at vælge imellem. Når du har valgt de fedeste sneakers eller hurtigste sportssko, går der ikke længe, før pakken er din. Vi giver fri fragt på din bestilling og leverer hurtigt til den valgte adresse – og så er der endda hele 180 dages fortrydelsesret på dit køb. Er ungerne utilfredse, eller er skoen en tand for lille, kan du nemt sende varen retur til os – det koster dig ikke noget.

NYHED
FÅ PÅ LAGER
First Navy
Side 1 af 59

3522 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK