Viking Vandresko Børn

31 resultater

Vandtætte og behagelige Viking børn

Norske Viking har siden 1920 specialiseret sig i at lave 100 % vandtætte gummistøvler og støvler til det nordiske klima. Alle Vikings børnesko og -støvler er funktionelle, holdbare og holder fødderne varme og tørre, uanset vejret. Det unikke Gore Tex-lag gør, at foden holder sig varm og tør, men det lader samtidig foden ånde. Viking retter sig mod aktive børn og unge, der har brug for vandtæt fodtøj til alle årstider. De mange Viking børnesko- og støvler er utroligt populære på grund af virksomhedens mangeårige erfaring og ekspertise, der har ledt til høj kvalitet og komfort.

Norsk kvalitet og innovation

Skovirksomheden Vikings historie går tilbage til 1920’erne, da A/S Askim Gummivarefabrikk blev dannet i Norge. Det tog ikke mere end fire år, inden Viking producerede mere end 600.000 sko og begyndte at eksportere til det øvrige Europa. I starten af 1950’erne var det et af Norges mest succesfulde virksomheder, og i 1973 blev produktionen flyttet til Asien. Siden da er firmaet vokset, og specielt Viking børnesko- og støvler er uhyre populære og vellidte for de alsidige modeller og de innovative løsninger.

Viking holder børns fødder tørre og varme

Viking børnesko og -støvler fungerer i alt slags vejr, takket være brugen af flere forskellige Gore Tex-teknologier i skoene. De tre vigtigste teknologier er Performance comfort, Insulated comfort og Extended comfort, som alle sikrer, at barnets fødder holder sig tørre og varme, når der er brug for det. De åndbare materialer er utroligt praktiske, når børn løber rundt og leger i vandpytter, isolering med uld er ideelt om vinteren og høj komfort er vigtigt, så skoene kan anvendes til hverdag i mange timer af gangen. Viking-sko anvender desuden en egen udviklet sålteknik, der giver et godt og stabilt greb og reducerer risikoen for at glide og falde.

Køb Viking børn online på Footway

Vi på Footway ville kunne tale om Viking børnesko i timevis. Om deres fantastiske kvalitet, om håndlavede gummistøvler af naturgummi, om surround-teknologi, der lader dine fødder ånde nedefra og meget andet. Det bedste er dog, at du selv læser og lader dit barn prøve de fantastiske sko. Vi har samlet et enormt udvalg af Viking børnesko og -støvler online, og vi håber, at dit barns kommende favoritter, uanset vejr og årstid, er blandt det alsidige sortiment. Footway leverer lynhurtigt og fragtfrit skoene til dit foretrukne leveringssted, og hvis du skulle have brug for at bytte dem, tilbyder Footway desuden gratis returfragt i hele 180 dage.

Odda Navy
SALE
FEW LEFT
Hel II Navy/Green
FEW LEFT
Side 1 af 1

31 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK