Støvler & Støvletter, Børn

461 resultater

Støvler og støvletter til børn

Sjisk, sjask – plisk, plask! Det skal meget til at stoppe børn i at lege udendørs, og regn kan sjældent gøre det! I vores del af verden er regn ofte daglig kost, særligt i de mørke, kolde tider i vinterhalvåret. Derfor er det et absolut must at have et par gummistøvler i garderoben til familiens yngste, som ikke blot leger i regnvejret, men også gerne hopper lystigt rundt i alle de store vandpytter. Hunter og Kavat står klar med forskellige praktiske, men dog elegante modeller, som passer til de fleste outfits – og de fleste efterårsaktiviteter! Er ungerne mere til smarte støvler i sjove, funky farver, er Crocs et godt bud i de mange glade nuancer og med greb, så støvlen let kan trækkes på og af.

Gummistøvler til børn; verdens letteste rengøring

Gummistøvler og støvletter til børn har den fantastiske fordel, at de er utroligt nemme at rengøre og pleje. Støvlerne er altid fremstillet helt eller delvist at gummi – et materiale, der kan vaskes af så let som ingenting. Tag det værste snavs med en tør skobørste og fjern de sidste pletter med en våd klud. Sæbe er ikke nødvendigt. Du kan også let stikker støvlerne ind under vandhanen og skylle dem rene, da de jo selvsagt er vandtætte. Hvad enten skoene lige er blevet vasket eller har været en tur ude i det våde vejr, bør du lade dem stå til tørre og lufte en dags tid ved stuetemperatur. På den måde undgår du også sure lugte!

Smart og tør i al slags vejr med gummistøvler til børn

Gummistøvler er måske ikke de mest populære modesko blandt voksne, men børn er heldigvis mere simple! Desuden findes der et utal af flotte og smarte gummistøvler til børn, så de let kan mikses og matches med forskellige outfits. På mildere dage kan støvlerne bruges sammen med det almindelige hverdagstøj såsom leggins eller strømpebukser, eller et par jeans, som foldes ind og stikkes ned i støvlen – både smart og praktisk! På de barske, kolde dage kan støvlerne passende blive en del af et helt regnsæt eller måske endda kombineres med et par varme sokker og en lækker flyverdragt trukket ned over.

Footway tilbyder støvler og støvletter til børn

Når efterårs- eller vintersæsonen pludselig melder sin ankomst, er det med at få børnestøvlerne i hus. Det danske uvejr og de mange regnskyl kan nemlig ramme helt uden varsel, og gerne flere dage i streg. Når du køber støvler og støvletter til børnene på Footway, får du masser af fordele med i købet. Det gælder bl.a. gratis levering og returforsendelser, ligesom varer kan returneres i hele 180 dage. Desuden bestræber vi os på at levere inden for få dage til den valgte adresse, så du og ungerne hurtigt kan komme ud og pjaske rundt i efterårsvejret!

Gimo Wp Blue
UDSALG
UDSALG
UDSALG
Nille Rose
FÅ PÅ LAGER
Algot Black
UDSALG
JOLLY NAVY
UDSALG
UDSALG
Side 1 af 8

461 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK