Boxfresh sko online

|

Side 1 af 1

Boxfresh-sko - urbant design af en høj kvalitet

Forkæl dig selv med et par Boxfresh-sko! Boxfresh fremstiller trendy og stilfulde sko af gode og holdbare materialer, såsom læder og holdbart tekstil. Med en kraftig gummisål opnår du et optimalt greb på forskellige overflader. I sortimentet er der noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter streetinspirerede sko eller er på jagt efter noget mere funktionelt.

Historien bag Boxfresh

London har altid været en vigtig modemetropol, og det kan virkelig mærkes hos Boxfresh. Det britiske skofirma har siden 1989 fremstillet smarte og streetinspirerede sko med indflydelse fra det urbane miljø. Skoene holder en høj kvalitet og kan bruges både til klassiske chinos og slidte jeans.

Boxfresh-sko - gør dig klar til dagen

Med et par Boxfresh-sko er du altid klar til dagen. Her finder du et rigt udvalg af trendy sneakers i ægte læder, der er et virkeligt lækkert materiale. Smør dog dine sko regelmæssigt for at beskytte dem mod vand og snavs. Alle kan lide det anderledes, og netop derfor tilbyder Boxfresh sko i forskellige farver og modeller for at gøre det lettere for dig at vælge. Eller måske bliver det i virkeligheden sværere...

Boxfresh-skoene samlet online på Footway.dk

Vi på Footway har samlet et varieret og spændende sortiment af flotte Boxfresh-sko. Bestil dine nye favoritter og klæd dig komfortabelt og stilfuldt i disse fantastiske dejlige sko! Vi står som sædvanlig for fragten, returomkostninger, og du får altid hele 180 dages fortrydelsesret. Vælg den betalingsmetode, der passer dig bedst.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

30 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×