Brako, Sko

1 resultater

BRAKO - en succeshistorie

BRAKO er et mærke, der blev etableret af Calzados Évori. Det er et ungt og dynamisk brand, der har tre værdier som sine hjørnesten:

- Modedesign til en komplet stil.- Kvalitet, der skabes gennem en omhyggelig udvælgelse af materialer samt detaljerigdom, der er med til at skabe en behagelig sko .- BRAKO-design og komfort kombineret i lige mål for at virkeliggøre en drømmelignende sko.

BRAKO er med disse tre elementer blevet en international aktør og findes i dag i lande som Frankrig, Belgien, Tyskland, Danmark, Italien, Sverige, Finland og USA m.m.

Individuel stil med BRAKO-sko

BRAKO er så meget mere end et skomærke. Det er en feminin, urban og moderne kollektion, der emmer af frihed, uafhængighed og frem for alt bekvemmelighed. BRAKO's sko giver en kvalitativ sko til en meget personlig stil. For alle jer, der holder hovedet højt og står for jeres egen stil, og som ikke er tilfredse med det, alle andre har. For alle jer, der ønsker at finde egne, individuelle måder at vise verden, hvem I er, men på samme tid vil være trendy, måske tilmed den, der bestemmer de enkelte trends.

BRAKO-sko - unikt og miljøvenligt

BRAKO ønsker med sine kollektioner, at enhver kvinde skal realisere sig selv, lade deres unikke personlighed skinne igennem, og at alle skal turde udtrykke sig på den måde, de gerne vil. BRAKOer et direkte resultat af rejser, af undersøgelser, af lytning og læring samt en direkte kontakt med deres kunder. Med hensigten at skabe et unikt skomærke har BRAKO skabt en skokollektion, der kan følge sin ejer på betagende rejser gennem livet. Via miljøvenlige valg bidrager mærket desuden med at bevare denne plads, som vi kalder Jorden. Teamet arbejder kontinuerligt på at skabe bæredygtighed og bruger materialer og teknikker, der følger denne filosofi. Fra og med år 2009 har BRAKO genvundet 36 tons papir og pap, hvilket svarer til 600 træer, og man har dermed sparet mere end 10 millioner liter vand. Alle forpakninger bliver lavet af genbrugsmaterialer.

BRAKO-sko online på Footway

Bekræft din individualisme og køb et par BRAKO-sko fra vores kollektion her på Footway! Med hurtig levering kan du vise verden din egen stil, og skulle du fortryde, har du hele 180 dages åbent køb! Med tusindvis af sko at vælge imellem vil du helt sikkert finde dine egne favoritter, altid med gratis forsendelse og fri retur.

Fortuna
UDSALG
Nyheder
Fortuna
UDSALG
Hylden med gode fund
Fortuna
UDSALG
Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK