Bronzefarvede Sko Online

62 resultater

Vild med bronzesko!

Footway åbner døren op til mange forskelligartede farver sko, som du måske ikke tidligere har forsøgt dig med. F.eks. er Footwayteamet helt pjattede med de metalliske sko, såsom guld, sølv og bronze. Forestil dig, hvordan den metalliske farve kan løfte et helt regulært sort jakkesæt, en traditionel festkjole eller et par simple jeans. Vores bronzesko fås i en række sjove og klassiske varianter, så du har masser af muligheder for at eksperimentere med dit look. Det gode ved bronzefarven er, at den er nem at matche med tilhørende metal-accessories, ligesom den ses i flere nuancer. Hos Footway.dk finder du således både bronzesko i espressofarven såvel som skinnende bronze med masser af glitter, der indikerer, at nu er det tid til fest på dansegulvet!

Bronzesneakers eller bronzepumps?

Vi kan varmt anbefale, at du bruger vores filterfunktion, når du er på udkig efter et par nye trendy bronzesko. Indtast blot din størrelse og søgeordet ”bronze”, og snart viser vi dig alle de smarte alternativer i vores lilla skotøjsæske. Hvad kan du så forvente dig af Footways udvalg? Søger du f.eks. et par glitterpumps i bronze til nytårskjolen, kunne du måske falde for stiletterne fra Steve Madden eller China Girl, ligesom de nærmest skulpturelle pumps fra Lipsy er lidt af et statement piece. Vi har også op til flere seje hverdagssko, såsom bronzefarvede sneakers med kilehæl, skønne loafers i en lys bronze og de nok så velkendte Crocs. Måske tror du, at Crocs kun har ét look, men her på Footway.dk har vi en lang række meget forskelligartede modeller, der både passer til byturen og mødet med ukrudtet i haven. Så lad dig inspirere af vores bronzesko-udvalg!

Hvilke plejeprodukter til dine bronzesko?

Hvad enten du går efter bronzesko, turkise sko eller en helt tredje farve i naturmaterialer, bør du som udgangspunkt investere i en imprægneringsspray og nogle gode plejeprodukter, der bevarer egenskaberne i det pågældende materiale. Imprægneringen skal anvendes, inden du tager skoene i brug, da den ligger en beskyttelseshinde, som er med til at afstøde vand og smuds. Imprægneringen er dog ikke en 100% sikker løsning, men stadig en god hjælp, og det er derfor altid værd at tænke over, om vejret passer til de udvalgte sko. I mange tilfælde kan du bruge en fugtig klud eller en skobørste til at fjerne de værste pletter, men er farven ekstra sart, kan det være svært at fjerne alt, og generelt skal du gerne holde dine sko væk fra vaskemaskinen, med mindre producentens anvisninger fortæller dig noget andet. Pas gerne på med at bruge avispapir som tørrepapir, da du givetvis ikke ønsker at læse alle nyhederne på indersiden af din sko. Avispapir kan nemlig smitte af.

Gode tilbud på metalliske sko

Her på Footway.dk finder du altid fristende tilbud på dine metalliske sko samt vores tusindvis af andre sko. Foruden spændende deals kører vi også med gratis fragt, hurtig levering, fri retur samt hele 180 dages åbent køb, så du har god tid til at teste dine nye sko på runway’en hjemme i din stue. Er bronzesko din nye kærlighed, så find dem allerede i dag her på Footway.dk.

49045 Bronze
UDSALG
Kleo Copper Pink
FÅ TILBAGE
Korkis Bronze
FÅ TILBAGE
30657 Nude
UDSALG
Tilda Bronze
UDSALG
58-05201 Bronze
FÅ TILBAGE
601151
FÅ TILBAGE
Baltimore
UDSALG
Floral Bronze
UDSALG
423-0118 Gold
FÅ TILBAGE
Side 1 af 2

62 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK