Brun, Sko

6.039 resultater

Brune sko – en vaskeægte klassiker

Den brune sko er en vaskeægte klassiker i skogarderoben, og mange sværger enten til den brune eller sorte sko, da den simpelthen passer til stort set alt. Generelt kan man sige, at den brune sko og dens mange forskelligartede nuancer kan være med til at bløde et look op. Den sorte farve kan f.eks. godt virke en anelse bombastisk i forhold til et par lette hørbukser. Brune sko fungerer desuden perfekt sammen med jeans i farver som blå, grå og beige, ligesom de naturligvis kan fungere som et par elegante arbejdssko. Den mørkebrune sko indikerer f.eks., at der er tale om en lidt mere formel sko. Hos Footway har vi brune sko i alverdens former, lige fra hyggelige hjemmesko til smarte støvletter.

Brune vindersko på Footway

Den brune sko er som sagt et vigtigt element, når du skal opbygge en basisgarderobe. Med dine basisgarderobe har du en række ting, der kan sammensættes på kryds og tværs, og som dermed hele tiden kan skabe nye outfits, der ligeledes kan piftes op med ganske få accessories. Brune basissko kunne f.eks. være et par smarte boots fra Timberland eller Sorel. Eller hvad med et par elegante ballerinasko fra Michael Michael Kors, støvletter fra Tommy Hilfiger eller smarte gladiatorsandaler fra Duffy? Her på Footway.dk har vi også skoene til de hyggelige stunder i sofaen. Tag f.eks. et kig på uldskoene fra UGG Australia, hjemmeskoene fra Shepherd eller vores Birkenstocksandaler, alle i den smarte brune farve. Kendetegnet for Footway er, at vi har sko til alle årstider, lige fra de brune Ilse Jacobsen gummistøvler til træsko-sandalerne fra Mohedatoffeln og Swedish Hasbeens.

Brune sko – tid til kærtegn og pleje

Elsker du dine nye brune sko fra Footway, har de vel også fortjent at blive nusset i ny og næ? Med læder- og skindsko følger der nogle forpligtelser som imprægnering og regelmæssig pleje med produkter à la skocreme. Det er de færreste af os, der er interesseret i grimme skjolder på det flotte brune læder, når vi spankulerer ned ad byens hovedgade. Derfor er det vigtigt, at du giver skoene en omgang med imprægneringssprayen, inden du hopper i dem for første gang. Det er med til at gøre dem mere modstandsdygtige over for vand og snavs, mens de specialudviklede plejeprodukter til henholdsvis læder og skind er med til at bevare glansen og naturmaterialets egenskaber. Du bør pleje skoen med jævne mellemrum, og bruger du skoene flittigt, kan det blive nødvendigt at imprægnere dem en ekstra gang.

Endnu flere brune sko i webshoppen

Vi har givet dig et par eksempler på nogle af de mange pragtfulde brune sko, du kan købe her i webshoppen. Vi har dog op mod 30.000 sko på lager, så vi lover, at der er masser af andre brune sko end dem, vi har nævnt her. Hvad enten du vælger et par brune Crocs til havearbejdet, et par brune plateausko med lyserød kilehæl fra Giacomorelli, et par solide ECCO-støvler eller noget helt andet, så får du fri fragt, gratis retur og 180 dages åbent køb her på Footway.dk. Desuden kører vi altid med en lynhurtig levering af samtlige ordrer.

NYHED
Side 1 af 101

6039 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK