Brunngård, Sko

5 resultater

Brunngård - det smarte skotilbehør

Tilbage i 1983 blev det svenske brand Brunngård grundlagt, og siden da har virksomheden præsenteret både praktisk og anvendeligt skotilbehør, og alle produkterne tager hensyn til miljøet. Du kan f.eks. vælge galocher i smarte farver og slidstærkt gummi, så du både får en god beskyttelse samt et godt fodfæste. Alle burde få plads til disse produkter i tasken. Regner det, er det bare at beskytte skoene med disse fantastiske galocher, og farvesortimentet spænder over friske farver som gul, blå, lyserød eller de helt diskrete toner som sort.

Brunngård-tilbehøret - en del af en god skopleje

God skopleje er en vigtig del af det at elske sine sko. Har du f.eks. et par lækre lædersko, kan de holde i ganske lang tid, hvis du blot benytter dig af de rette skoplejeprodukter, der passer til det givne produkt. Skopleje resulterer f.eks. i, at dine sko er beskyttet på bedste vis mod vand, og med galocher fra Brunngård giver du skoene en ekstra beskyttelse, så du kan holde ved dine elskede sko i mange år frem.

Køb dit Brunngård-tilbehør online på Footway

Her på Footway elsker vi sko - og vi har sko til alle former for kunder. Du har derfor alle muligheder for at finde dine nye yndlingssko her hos os. Når du handler hos os, får du en række fordele med i pakken. Det gælder bl.a. fri fragt, gratis retur og åbent køb i 180 dage. Du har derfor masser af tid til at overveje, om du har gjort det helt rigtige køb. Mangler du hjælp undervejs, sidder vores kundeserviceteam og venter på netop dit opkald - klar til at guide dig sikkert gennem processen.

Side 1 af 1

5 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK