Bugatti Sko Online

124 resultater

Bugatti sko er kræs

Bugatti sko er kræs for den kræsne forbruger. Her kan du være helt sikker på, at dit fodtøj lever op til alle de krav, du måtte have.

Grundlagt i Italien i 1978

Bugatti sko blev grundlagt i 1978 i Italien, som er kendt for at skabe fodtøj af allerhøjeste kvalitet. Bugatti står for den eksklusive, klassiske lædersko, som den kræsne forbruger kan være sikker på holder alle kvalitetskrav. Den første forhandler kom til Danmark i 1986 og fik hurtigt kontakt til sin store kundekreds. Til trods for den meget høje kvalitet, så er priserne på Bugatti fodtøj ganske fornuftige. Her er det altså muligt at kombinere høj kvalitet på fodtøj med venlige priser. Derfor appellerer brandet til en stor målgruppe af fornuftige og stilbevidste forbrugere. Se dem her hos Footway og bliv fristet.

Bugatti sko signalerer god stil

Se vores gode udvalg af de nyeste Bugatti forårsko. Vi fører et fristende udvalg af forårsmodeller, som signalerer, at det nu er blevet lysere og friskere. Vi kan både tilbyde modeller, der er næsten helt flade, som vores Bugatti loafers og modeller med lidt mere hæl. Du kan finde både dame- og herremodeller på vores hylder, så det er bare at finde de forårssko, der kalder højest på dig. Uanset, hvad du vælger, så kan du være sikker på, at disse Bugatti sko signalerer virkelig god smag og god stil. Her finder du skoene, som både er stilfulde og i et fornuftigt prisleje.

Sko i naturlæder

Bugatti sko er produceret efter alle skomagerkunstens regler. Selve skoen er lavet af blødt, men solidt naturlæder, og ydersålen er af et syntetisk stof, som er yderst slidstærkt. Da der er tale om læder, er det vigtigt at behandle skoene med enten et spray- eller et fedt-produkt, der beskytter og bevarer læderets smidighed og smukke udseende. Vores lædersko Bugatti fortjener god og kærlig pleje, så er holdbarheden væsentligt forstærket. Da disse sko holder længe, så er der god økonomi og æstetik i at behandle dem, så de fremstår smukke i lang tid. På den måde kan dine sko glæde dig i årevis.

Bugatti sko online hos Footway

Her hos Footway tilbyder vi Bugatti sko i forskellige varianter. Vi fører blandt andet støvletter, loafers, pumps og så videre. Husk, at vi altid giver vores kunder hurtig levering, fri fragt og fri retur, og så kører vi tilmed med 180 dages åbent køb. Kort sagt, så er der ikke noget at betænke sig ved, når du handler hos os.

Posts about Bugatti
C
christian -
C
christian -
Show more posts
Magno Cognac6300
FÅ TILBAGE
Neria Brown
FÅ TILBAGE
Alfa Navy
UDSALG
Lake Navy
UDSALG
Alfa White
UDSALG
19U7302 Cognac
FÅ TILBAGE
Side 1 af 3

124 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK